Darbo partijos Visagino skyriaus narių kreipimasis
Rinkimai 2019 14 02 2011 858 peržiūros

Darbo partijos Visagino skyriaus narių kreipimasis

Gerbiami Visagino gyventojai, rinkėjai! :::
Šiuo atsakingu metu kreipiamės į Jus ne tik kaip rinkimų į vietinę Tarybą kandidatai, bet ir kaip eiliniai miesto bendruomenės nariai. Neturime jokių išskaičiavimų, tiesiog siekiame atkreipti jūsų dėmesį į rinkimų svarbą. Kai kiekvienas kandidatas (o mūsų Visagino savivaldybėje jų yra 372 ) įvairiais būdais siekia gauti kuo daugiau balsų, dažnai pamirštamas tiesioginis rinkėjas.
Daugelis žmonių šiandien sunerimę, netiki partijomis, nenori balsuoti, nusivylę visais ir viskuo. Iškilus sunkumams, dejuojame, širstame ir grąsiname. Ką galime kaltinti? Kur tas „dėdė“ (gal patyręs politikas) ar „teta" (gal Europos Sąjunga)? Kas sukurs mums deramą gyvenimą?

Gerbiamieji, susimąstykime!

Juk suprantame, kad niekas už mus nepriims tokio sprendimo, kurį norėtume priimti patys.
Socialinį teisingumą įgyvendinti galime tik mes patys.
Galime apginti save, apsispręsti ir patys išsakyti savo nuomonę.
Galime pradėti iš esmės keisti ydingą savivaldos rinkimų tvarką, nes vėl dalis partijų ir jų kandidatų klaidina rinkėjus, nes jei ir laimėtų, ko gero, nepasiliktų dirbti Taryboje (ypatingai atkreipkite dėmesį į sąrašą Nr. 143, kur net 12 kandidatų yra sąrašo puošmena, bet jie realiai Taryboje nedirbs, nes užima pareigas nesuderinamas su savivaldybės Tarybos nario pareigomis.)

Nuo ko pradėti?

• Nuo sąmoningo suvokimo, kad gyvenimą kuriame patys. Patys ir niekas kitas.
• Jei mes abejingai vertiname politikus, tai politikai abejingai vertina mus.
• Jei neiname balsuoti, tai valdžia neina pas mus, kai reikia spręsti problemas.
• Jei numojame ranka, kai mus kviečia diskutuoti, teikti pasiūlymus, tai į mus irgi numoja ranka, kai šaukiamės pagalbos.
Pagalvokime: kai skulptorius nori rezultato (skulptūros), tai kruopščiai ir ilgai formuoja molio gabalą, jei Mes norime rezultato (patikimos ir atsakingos valdžios), tai irgi turime trokštamą rezultatą formuoti iš „savo molio“. Jei tik pasyviai stebėsime ir nieko nedarysime, tai nieko ir neatsitiks – norimo rezultato nebus.

Brangieji supraskime:

Niekada iš pykčio neatsiranda gėris, kaip iš neteisybės negali būti teisingumo.
Tik laisvas, atsakingas ir pozityvus žmogus ieško ir atranda, kuria ir keičia savo aplinką.
Tik susitelkę ir vieningi, rinkdami savo atstovus į vietinę valdžią, mes ir patys tapsime politiškai brandesni. Jei nesivaržysime dėl politinės ir ekonominės įtakos, tai niekas niekada ir nesikeis mūsų mieste, kiekvieno mūsų gyvenime. Visi esame nei geresni nei blogesni, tiesiog skirtingai galvojame, kitaip suvokiame ir vertiname. Tačiau savo miesto gyvenimo taisykles turime kurti patys, pasitelkdami bendras pastangas, o ne individualias silpnybes.

Nuoširdžiai kviečiame Jus visus, gerbiami rinkėjai, vasario 27 d. išreikšti savo apsisprendimą ir balsuoti už kandidatus į miesto Tarybą.

Mes, atsižvelgdami į prastą ekonominę situaciją valstybėje, nusprendėme nešvaistyti partijos politinei kompanijai (rinkimų agitacijai) paaukotų lėšų ir po rinkimų jas tikslingai skirti labdarai.
Šis kreipimasis vienintelė mūsų rinkiminės agitacijos priemonė žiniasklaidoje.
Manome, kad vietinės spaudos puslapiuose ir televizijos laidose kaip kaleidoskope besikeičiantys kandidatų veidai, gausybė programinių pasiūlymų ir metai iš metų besikartojantys pažadai, kad po rinkimų viskas bus kitaip (suprask geriau), tik erzina visus gyventojus ir trikdo įprastą gyvenimo ritmą.
Tikime, kad domitės savo miesto politine tradicija ir
viliamės aktyvaus Jūsų (ypatingai jaunimo) dalyvavimo rinkimuose.
Todėl visus, kurie norėtų susipažinti su mūsų Darbo partijos Visagino skyriaus kandidatais, pasidalinti idėjomis, mintimis ir įžvalgomis,
kviečiame nuo vasario 13 d. iki pat rinkimų - vasario 25 d.
kiekvieną darbo dieną nuo 15 val. iki 20 val. ir šeštadieniais nuo 13 val. iki 18 val. atvykti į Darbo partijos Visagino skyriaus būstinę - Statybininkų g. 24, 12 kab. (Seimo narės L. Graužinienės priimamamasis) ir tiesiogiai bendrauti su mūsų kandidatais.
Taip pat:
drąsiai rašykite elektroniniu paštu dpvisaginas@sugardas.lt
dalyvaukite mūsų forume www.tts.lt/forum.tts.lt/наш город/темыфорума/Литовский Висагинас   skambinkite tel. 8-685-01730  Bukauskas Virginijus Andrius
8-614-26142  Pošiūnaitė Irena
8-657-73917  Murinas Gintautas
Visi kartu galime pakeisti situaciją ir užtikrinti galimybę gyventi ramiai ir saugiai.
Pasitikėkite mumis tiek, kiek esame to nusipelnę!

Politinė reklama. Apmokėta iš Darbo partijos priešrinkiminės sąskaitos. 





Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта