Deja, bet nesimokome iš svetimų klaidų
Įvykiai ir kriminalas 28 06 2018 931 peržiūros

Deja, bet nesimokome iš svetimų klaidų

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Visagino policijos komisariatas informuoja, kad Utenoje iš senyvo amžiaus moters apgaulės būdu buvo išvilioti pinigai. Birželio 25 d. gautas moters pareiškimas, kad jai į stacionarų telefoną paskambino nepažįstamas asmuo prisistatęs prokuratūros darbuotoju, kuris pasakė, kad ji turi padirbtų pinigų ir reikia juos patikrinti. Atvykę, sukčiai neteisėtu būdu pasisavino 600 eurų ir mobilaus ryšio telefoną.
Prašome neprarasti budrumo ir neperduoti pinigų, neatskleisti asmeninių duomenų bei nesudaryti jokių sandorių su nepažįstamais žmonėmis. Primename, kad policijos, prokuratūros darbuotojai, o taip pat ir kiti asmenys, specialistai negali reikalauti iš Jūsų pinigų, nurodyti asmeninių, banko kortelių, sąskaitų duomenų. Jei nukentėjote nuo telefoninių, internetinių sukčių veiklos, visais atvejais informuokite policiją telefonu 112.

Saugokite save ir savo turtą!

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Visagino policijos komisariato informacija

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта