E. Muskas nusipirko „Twitter“
IT naujenos 28 10 2022 640 peržiūros

E. Muskas nusipirko „Twitter“

JAV verslo magnatas Elonas Muskas nusipirko socialinių tinklų platformą „Twitter“.

Ketvirtadienį paskelbus apie įsigijimo sandorio užbaigimą, amerikiečių žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad milijardierius iškart nušalino kelis aukščiausio rango platformos pareigūnus – generalinį direktorių Paragą Agrawalą, vyriausiąjį finansų pareigūną ir saugumo skyriaus vadovą.

Anksčiau ketvirtadienį E. Muskas savo „Twitter“ paskyroje parašė, kad perka šią platformą, nes „civilizacijos ateičiai svarbu, kad egzistuotų bendra skaitmeninė miesto aikštė, kurioje būtų galima diskutuoti apie įvairius įsitikinimus“.

Verslininkas teismo sprendimu turėjo iki penktadienio apsispręsti, ar perka šį socialinį tinklą. E. Muskas iš pradžių bandė pasitraukti iš susitarimo dėl „Twitter“ įsigijimo, tačiau pati platforma tuomet ėmėsi teisinių veiksmų.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Nors kai kurie aktyvistai būgštauja, kad E. Muskui įgijus „Twitter“ kontrolę, šiame socialiniame tinkle padaugės dezinformacijos, pats milijardierius ketvirtadienį pareiškė, kad suvokia, jog „Twitter“ negali tapti vieta, „kurioje būtų galima sakyti bet ką be jokių pasekmių“.

Nepaisant to, E. Muskas anksčiau yra pažadėjęs „iki minimumo“ sumažinti turinio moderavimą ir yra užsiminęs, kad gali atkurti buvusio JAV prezidento Donaldo Trumpo paskyrą.


AFP-ELTA

Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Geri pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Balandžio mėnesio pasiūlymai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта