„Eurocash1” veiks visose Baltijos šalyse: žengia į Estijos rinką, planuoja įsigijimus
Lietuva ir Baltijos šalys 28 07 2021 824 peržiūros

„Eurocash1” veiks visose Baltijos šalyse: žengia į Estijos rinką, planuoja įsigijimus

Apsaugos ir inkasavimo paslaugų bendrovė „Eurocash1“ nuo šiol paslaugas teiks ne tik Lietuvoje, Latvijoje, bet ir Estijoje, kur įregistruota nauja grupės įmonė OU „Eurocash1 Estonia“. Bendrovė, plėsdama veiklą šioje šalyje, svarstys įmonių įsigijimo galimybes.

„Mūsų bendrovės vizija numato tapti Baltijos šalių rinkos lydere. Estija visada buvo matoma mūsų planuose kaip dar neišnaudota veiklos niša, į kurią norime įžengti. Šį žingsnį žengiame dabar, nes susiformavo konkretūs poreikiai iš esamų klientų, kuriems aktualios paslaugos iš vienų rankų visose trijose Baltijos valstybėse. Tai, kad nuo šiol galėsime teikti paslaugas klientams visos Baltijos šalių rinkos mastu, taps mūsų papildomu konkurenciniu pranašumu ir pridėtine verte mūsų klientams“, – sakė Vilius Makauskas, „CHS Investment Group“ direktorius.

Pasak vadovo, Estijos apsaugos ir inkasavimo paslaugų rinka yra konkurencinga, tačiau įmonė planuoja joje įsitvirtinti per artimiausius kelerius metus.

„Veiklą Estijoje pradėsime nuosaikiai, bendradarbiaudami su vietos partneriais, o ilgainiui plėsimės. Vienas pagrindinių augimo ir plėtros būdų Estijoje bus saugos įmonių įsigijimai, todėl aktyviai dairomės potencialių pirkinių ir galimybių“, – sakė V. Makauskas.

2020 m. rudenį „Eurocash1” pertvarkė savo įmonės struktūrą – buvo įsteigta kontroliuojančioji bendrovė „CHS Investment Group“, kuri valdo įmones Lietuvoje ir Latvijoje – UAB „Eurocash1”, SIA “Eurocash1“ ir SIA „Eurocash1 LV“. Naujai įsteigta OU „Eurocash1 Estonia“ tapo ketvirtąja grupės įmone.

„Kontroliuojančioji bendrovė „CHS Investment Group“ atstovauja ir valdo visas investicijas, susijusias su apsauga ir inkasavimu. Naujoji įmonės struktūra yra gerokai efektyvesnė ir aiškesnė, kas yra aktualu ir vykdant plėtrą“, – sakė „Eurocash1” įmonių grupės vadovas.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Pernai „Eurocash1” saugos bendrovių grupės pajamos Lietuvoje ir Latvijoje siekė 19,58 mln. eurų. Planuojama, kad šiemet grupės pajamos turėtų siekti 25 mln. eurų.

2000 m. įsteigta „Eurocash1“ yra viena iš lyderiaujančių apsaugos ir inkasavimo bendrovių Lietuvoje ir Latvijoje. Įmonė teikia privačių ir juridinių asmenų, jų turto elektroninę ir fizinę apsaugą, diegia išmanius apsaugos sprendimus gyvenamuosiuose ir administracinės paskirties objektuose, teikia inkasavimo paslaugas bankams ir verslui, siūlo individualių seifų nuomos paslaugas. Iš viso „Eurocash1“ saugo daugiau kaip 10 tūkst. objektų, Lietuvoje ir Latvijoje dirba daugiau kaip 1800 darbuotojų.

 

ELTA

„Eurocash1”. Įmonės nuotr.

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта