G. Nausėda įvertino susitikimus su partijų lyderiais: rezultatai mane patenkino
Lietuva ir Baltijos šalys 04 06 2019 595 peržiūros

G. Nausėda įvertino susitikimus su partijų lyderiais: rezultatai mane patenkino

Išrinktas prezidentas Gitanas Nausėda teigia, kad pirmieji jo susitikimai su „valstiečių“ lyderiu Ramūnu Karbauskiu bei konservatorių pirmininku Gabrieliumi Landsbergiu jo lūkesčius patenkino.

„Pirmųjų mano susitikimų rezultatai, keliant mano tokius lūkesčius, mane patenkino“, - sakė G. Nausėda.

Kita vertus, išrinktasis prezidentas neskubėjo teigti, kad visą likusią kadenciją su partijų lyderiais galės konstruktyviai dirbti. G. Nausėda žadėjo, kad konstruktyviai dirbti stengsis su visais, bet nežinia, kaip politikų asmeninės nuomonės keisis ateityje.

„Galėčiau dirbti absoliučiai su visais žmonėmis konstruktyviai, jei jie patys norės dirbti konstruktyviai. Šiandien pasakyti, kad su visais per likusius pusantrų metų galėsime dirbti konstruktyviai, būtų neatsakinga. Aš nežinau, kaip gali pasikeisti jų nuostatos artimiausioje ateityje. Dėl savęs aš esu tikras, kad aš tikrai stengsiuosi ieškoti dialogo ir, kaip matote, mano veikla ir prasidėjo nuo dialogo neskirstant partijų į salas. Man įdomu išklausyti visų partijų vadovų nuomonę ir įvertinti šiuos susitikimus, susidaryti labai išsamų vaizdą apie tai, kas šiuo metu vyksta pačiame Seime“, - antradienį žurnalistams sakė išrinktasis prezidentas.

G.N
ausėda pirmadienį susitiko ir su "valstiečių" lyderiu R. Karbauskiu, ir su TS-LKD pirmininku G. Landsbergiu.


ELTA

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта