Gegužės 12-ąją -Tarptautinę slaugytojų dieną
Sveikinimai 12 05 2020 1412 peržiūros

Gegužės 12-ąją -Tarptautinę slaugytojų dieną

Gegužės 12-ąją viso pasaulio slaugytojai pažymi savo profesinę šventę – Tarptautinę slaugytojų dieną. Ši diena švenčiama Tarptautinės raudonojo kryžiaus organizacijos sprendimu, anglų medicinos sesers Florens Naitingeil (1820 05 12 – 1910 08 13) garbei.

Slaugos idėja yra sena kaip žmonija, pirmieji slaugai įvardijami, kaip šeimos nariai ir liaudies gydytojai. Iki krikščionybės buvo ligoninių tipo prieglaudos namai keliautojams bei seniems žmonėms. Pradėjus plisti krikščionybei sergantieji, vargšai, našlaičiai buvo slaugomi jų pačių arba specialios paskirties namuose. Profesionali slauga atsirado XIX a.. Po Krymo karo Florence Nightingeil pirmajai pradėjus mokyti slaugus, kurių pareiga - padėti gydytojams.

Nuoširdžiai dėkojame Jums už kantrybę ir pasiaukojimą darbe, už tai, kad visada skubate padėti, užjaučiate, palaikote tada kai pacientams sunku, pasidžiaugiate su jais laimės akimirką.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

  Redakcija TTS

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта