Gegužės 4-oji – ugniagesių globėjo Šv. Florijono diena
Visagine 03 05 2022 713 peržiūros

Gegužės 4-oji – ugniagesių globėjo Šv. Florijono diena

Gegužės 4-oji – ugniagesių globėjo šv. Florijono diena. Būtent šią dieną siekiant visuomenei priminti apie sunkų, pasiaukojamą ugniagesio gelbėtojo darbą ir jo reikšmę, apie nevaldomos ugnies, kitų stichijų keliamas pasekmes, visoje Lietuvoje rengiami ugniagesių pasirodymai, varžybos, kiti renginiai. Jų metu žmonės gali ne tik stebėti ugniagesių gelbėtojų sugebėjimus, bet ir asmeniškai pabendrauti, geriau supažinti su ugniagesio profesija, sužinoti apie gaisrų pavojų, jų priežastis bei išgirsti, kaip išvengti gaisro ir kaip elgtis jam kilus.

Priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo departamento prie VRM Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Visagino priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba taip pat maloniai kviečia visus Visagino savivaldybės gyventojus ir jų svečius į ugniagesių gelbėtojų profesinės dienos proga organizuojamą renginį.

2022 m. gegužės 4 d. šventės renginių programa:

11.30 val. gaisrinių automobilių paradas aplink Visagino miestą maršrutu: Energetikų g. – Jaunystės g. – Statybininkų g. – Taikos pr.–– Veteranų g. – Parko g. – Kosmoso g. – Taikos pr. – Veteranų g. – Santarvės g. Galutinis technikos išsidėstymas Visagino miesto Santarvės aikštėje.

12.00 val. Šv. Florijono dienos proga Šv. Mišios Visagino Šv. Apaštalo Pauliaus bažnyčioje adresu: Santarvės g. 1, Visaginas.

13.00 val. Santarvės aikštėje iškilminga Visagino priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnų rikiuotė ir apdovanojimai.

13.15 val.–14.15 val. ugniagesių gelbėtojų specialiosios technikos ir įrangos, mokomosios medžiagos demonstravimas, praktiniai užsiėmimai su pirminėmis gaisro gesinimo priemonėmis ir konsultacijos gaisrinės saugos klausimais.

 

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie vidaus reikalų ministerijos Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Visagino priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта