Gerbiami Visagino gyventojai – vietinės rinkliavos mokėtojai
Visagine 25 03 2022 665 peržiūros

Gerbiami Visagino gyventojai – vietinės rinkliavos mokėtojai

2021 m. gruodžio 23 d. Visagino tarybos sprendimu Nr. TS‑266 buvo pakeista vietinės rinkliavos skaičiavimo metodika ir dydžiai, atsižvelgiant į Lietuvos Vyriausybės nutarimus ir sąnaudas, patiriamas tvarkant komunalines atliekas Visagino savivaldybėje.

Įgyvendinat šį sprendimą, susidurta su jo įgyvendinimo techniniais sunkumais – apskaičiuojant ir formuojant vietinės rinkliavos mokėjimo pranešimus. Dėl šios priežasties laiku Visagino savivaldybės administracija nepateikė vietinės rinkliavos mokėjimo pranešimų. Pagal esamą situaciją mokėjimo pranešimus planuojama pateikti šių metų balandžio pirmosiomis dienomis.

Taip pat norime pranešti ir nuraminti Visagino bendruomenės gyventojus, kurie vietinę rinkliavą moka ketvirčiais: jokios sankcijos nebus taikomos – vietinę rinkliavą už pirmąjį ketvirtį sumokėsite iki antrojo ketvirčio pabaigos.

Atsiprašome už laikinus nepatogumus.

Nuoširdžiai tikime, kad atnaujinta rinkliavos metodika leis mūsų miestą padaryti dar gražesnį!

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта