Iš girtų tėvų kompanijos bandžiusios išvaduoti vaikus darbuotojos buvo sumuštos
Įvykiai ir kriminalas 03 04 2013 624 peržiūros

Iš girtų tėvų kompanijos bandžiusios išvaduoti vaikus darbuotojos buvo sumuštos

Girtaujančių suaugusiųjų draugijoje keturių nepilnamečių nepalikusios dvi uostamiesčio Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistės buvo sumuštos ir suspardytos.:::Kaip rašo „Vakarų ekspresas“, policija moterims į pagalbą atskubėjo tik po 40 minučių. Dvi Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotojos nukentėjo penktadienio pavakare, apie 16 val., atvykusios į vieną uostamiesčio butą.

Prieš tai tarnyba sulaukė pranešimo, kad bute tarp jau kelintą parą geriančių suaugusiųjų yra ir keli nepilnamečiai vaikai. Informacija pasitvirtino. Pasak tarnybos vyriausiosios specialistės Virginijos Gelažnikienės, sužinoję, kad vaikams nebus leista pasilikti tokiuose namuose, du girti vyrai ir moteris ėmė mušti tarnybos darbuotojas.

Šios paskambino į policiją ir paprašė pagalbos, bet pareigūnai atvyko tik po 40 minučių. Atvykusiems dviems patruliams taip pat kliuvo, į juos mestas gėlių vazonas. Įtariamieji Julija (gim. 1993 m.), Vladimiras (gim. 1991 m.) ir Povilas (gim. 1978 m.) sulaikyti tik pasitelkus papildomas policijos pajėgas ir panaudojus specialiąsias tramdymo priemones.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Nukentėjusioms Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotojoms prireikė medikų pagalbos. "Mūsų tarnyba įkurta 1993 metais, ir per visą šį laiką tai pirmas atvejis Klaipėdoje, kai specialistės sumuštos", - teigė V. Gelažnikienė.

Vaikai iš šių namų paimti. Sulaikytai trijulei gresia atsakomybė ne tik dėl pasipriešinimo pareigūnams, bet ir dėl smurto prieš tarnybos specialistes. DELFI

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта