Išbandyk žongliravimą su cirko artistu Kasparu Bujanausku
Visagine 03 02 2022 396 peržiūros

Išbandyk žongliravimą su cirko artistu Kasparu Bujanausku

2022 m. vasario 7-13 d. į kūrybinę rezidenciją Visagino kultūros centre sugrįžta žonglierius Kasparas Bujanauskas!

Pirmasis Kasparo rezidencijos etapas įvyko sausio 17-23 d., kurios metu cirko artistas ne tik plėtojo naujo šiuolaikinio cirko spektaklio koncepciją, bet ir inicijavo dvi kūrybines laboratorijas – atviras žongliravimo pamokas Visagino gyventojams.

Kūrybinėje laboratorijoje su Kasparu Bujanauskudaugelis suprato, kad žongliravimas - tai darbo reikalaujantis įgūdis. Iki tol, kol pradeda skraidyti kamuoliukai ir piešti formas ore, jie daug kartų krenta... Tačiau, kai pavyksta, apima pasididžiavimo savimi jausmas ir noras dar daugiau treniruotis! Turbūt todėl buvo ir tokių, kas po pirmo užsiėmimo nusprendė sudalyvauti pakartotinai.

Gera žinia – žongliravimo nuotykiai tęsiasi! Kviečiame gilinti ar pradėti pažintį su žongliravimo menu dar dvejose kūrybinėse laboratorijose vasario 8 ir 10 d. 17.30 val. VKC „Banga, Parko g. 16.

Prašome registruotis iki vasario 7 d.: https://forms.gle/Wy9LtWA8SegGUdvG9.

Vadovaujantis LR Vyriausybės nutarimu, Galimybių pasas ar jam alternatyvūs dokumentai asmenims privalomi nuo 16 metų.

 

Jei turite klausimų, rašykite el. paštu: cirkas@visaginokultura.lt.

Kasparas Bujanauskas į Visaginą atvyksta projekto „Menų gaudyklė. Kūrybinių rezidencijų tinklo išvystymas Ežerų krašto regione“ rėmuose, kurio įgyvendinimą pagal programą „Kultūra“ finansuoja Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija.

Visagino kultūros centras

 

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта