Ignalinos kredito unija: platus paslaugų spektras privatiems asmenims
Reklama 19 09 2019 815 peržiūros

Ignalinos kredito unija: platus paslaugų spektras privatiems asmenims

Septynioliktuosius metus veiklą Ignalinos Švenčionių, Molėtų, Visagino ir Zarasų rajonų savivaldybėse vykdanti Ignalinos kredito unija jau spėjo pažinti savo narių ratą ir jų poreikius. Pradėjusi nuo standartinių paskolų teikimo ir indėlių surinkimo, per ilgus veiklos metus Ignalinos kredito unija išplėtė paslaugų spektrą ir juo gali drąsiai konkuruoti su kitomis finansų įmonėmis.


Internetos bankas skubantiems

Šiandien kasdienės bankininkystės paslaugų skaitmenizacija – neatsiejama kasdienybės dalis. Ji padeda sutaupyti laiko ir didžiąją dalį bankinių operacijų atlikti neišėjus iš namų, biuro ar išvykus į kelionę. Ignalinos kredito unija neatsilieka nuo finansų rinkos diktuojamo tempo būti inovatyvia elektronines paslaugas teikiančia įmone ir suteikia galimybę unijos nariams kasdienes bankines operacijas atlikti interneto banke: pervesti pinigus į savo ar kitas sąskaitas, matyti informaciją apie sąskaitos likučius ir pinigų judėjimą, sudaryti terminuoto indėlio sutartį, sekti sukauptas indėlių palūkanas. Tam, kad atsiskaitymai būtų dar patogesni, kredito unijos nariams išduodamos tarptautinės, bekontaktės MasterCard mokėjimo kortelės, su kuriomis suteikto kredito limito ribose už prekes ir paslaugas galima atsiskaityti Lietuvoje, užsienyje ir internetinėse parduotuvėse.


Paskolos buities gerinimui ir svajonių išsipildymui

Ignalinos kredito unija per ilgus veiklos metus identifikavo pagrindinius unijos veiklos regione gyvenančių privačių asmenų skolinimosi tikslus ir lanksčiai prisitaikė juos įgyvendindama. Didelio susidomėjimo paskolų sąlygomis kredito unija sulaukia iš narių, norinčių įsigyti būstą, renovuoti jau turimą nekilnojamąjį turtą. Būsto renovavimo paskola neapsiriboja tik gyvenamojo būsto, sodo namo ar ūkinių pastatų remonto išlaidų finansavimu, sprendimą kredito unija pasiūlo ir norintiems susitvarkyti aplinką, įsigyti baldų ar buitinę techniką ar netgi pasikeisti senus langus. Ignalinos kredito unija pagal iš anksto nustatytus kriterijus jaunoms šeimoms suteikia galimybę būsto paskolą gauti su valstybės finansine parama.

Prielaida, kad kartu su didėjančiomis pajamomis auga ir poreikiai, yra ne visiškai teisinga. Kartais poreikis kažką įsigyti atsiranda anksčiau nei spėjama sutaupyti ar užsidirbti jam patenkinti. Šiam tikslui Ignalinos kredito unija siūlo pasinaudoti vartojimo paskola, kuri skirta unijos narių asmeninėms, šeimos ar namų ūkio reikmėms. Vartojimo paskola gali būti suteikiama buitinei technikai, automobiliui įsigyti, būsto remontui, studijoms, kelionėms, vestuvėms ar kitiems unijos narių norams ar svajonėms įgyvendinti.


Taupyti verta

Pradėti taupyti ir kaupti pinigus niekada nevėlu ir tai daryti verta tam, kad būtų užtikrinta finansiškai saugi ateitis. Seniai praėjo laikai kuomet pinigai dūlėdavo stiklainiuose, po čiužiniu ar spintoje kabančio seno palto kišenėje, su kiekviena diena prarasdami dalį infliacijos įtakotos vertės. Šiandien populiariausia ir saugiausia taupymo priemonė – indėliai, norintiems dalį pinigų atidėti nenumatytiems gyvenimo atvejams, didesniems pirkiniams, atostogoms, vaikų mokslams, oriai senatvei. Atsižvelgdama į unijos narių taupymo tikslus, Ignalinos kredito unija siūlo pasidėti kaupiamąjį arba terminuotąjį indėlį, už kurį mokamos palūkanos leis efektyviai taupyti ir kaupti pinigus.

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта