Ignalinos kredito unija verslui
Reklama 27 09 2019 887 peržiūros

Ignalinos kredito unija verslui

Ignalinos regione kaip niekada anksčiau juntamas verslo augimas ir jo poreikis skolintis. Nauji investiciniai projektai ar su sezoniškumu, pirkėjų atsiskaitymo terminais susijęs apyvartinių lėšų stygius skatina verslininkus ieškoti patrauklių finansavimo galimybių. 

INTERNETO BANKAS

Ignalinos kredito unijoje, kaip ir bet kurioje kitoje finansinėje įstaigoje, yra visas, verslininkų poreikius atitinkantis, paslaugų spektras. Įmonės ir kredito unijos bendradarbiavimo pradžia prasideda nuo mokėjimo sąskaitos įmonei atidarymo ir  elektroninių paslaugų suteikimo. Saugus ir patogus interneto bankas e.kreda palengvina atsiskaitymus su darbuotojais, tiekėjais ir verslo partneriais. Interneto banko paskyra leidžia matyti sąskaitų likučius, pinigų judėjimą, sukauptas indėlių palūkanas. Kredito unijoje taikomi standartiniai operacijų limitai, gali būti pakeisti į individualius įmonės poreikius atitinkančius limitus.

FINANSAVIMAS

Sėkminga įmonė anksčiau ar vėliau pradeda galvoti apie augimą ir sukaupto kapitalo investavimo galimybę. Neretai tik nuosavų įmonės lėšų nepakanka dideliems investavimo užmojams įgyvendinti. Ignalinos kredito unija, atsižvelgusi į įmonės investicijų poreikį, finansines galimybes grąžinti kreditą ir turtą, kuris bus įkeičiamas paskolos grąžinimui, gali pasiūlyti ilgalaikę finansavimo priemonę – investicinę paskolą. Šis produktas skirtas verslo plėtrai, investicinių projektų finansavimui, naujos įrangos, gamybinių pastatų pirkimui, jų rekonstrukcijai ar modernizavimui. 

Dar viena gera žinia regiono verslininkams – Ignalinos kredito unija teikia paskolas pagal finansinę priemonę “Verslumo skatinimas 2014 – 2024”, kuri finansuojama iš Europos socialinio fondo smulkiam ir vidutiniam verslui remti. Pasinaudojus šia priemone verslininkų pečius užgula mažesnė finansinė našta nei paprastos paskolos keliami įsipareigojimai, todėl lieka daugiau lėšų verslo plėtrai ir investicijoms.

Apyvartinio kapitalo trūkumas įmonėje nebūtinai signalizuoja apie prastą įmonės finansinę padėtį. Dažu atveju periodinis trumpalaikis apyvartinių lėšų trūkumas susijęs su veiklos specifika, kuomet ją stipriai įtakoja sezoniškumas arba klientų, pirkėjų atsiskaitymo terminai. Su šia problema taip pat susiduria įmonės, kai staiga išauga jos gaminamų produktų ar suteikiamų paslaugų paklausa. Ignalinos kredito unijoje tokiems atvejams galite gauti paskolą padengti trumpalaikius įmonės apyvartinio kapitalo poreikius. 

TAUPYMAS

Laikais, kai dažnu atveju už indėlius siūlomos palūkanos lygios nuliui, Ignalinos kredito unijoje galima įdarbinti laisvą įmonės kapitalą terminuotam laikotarpiui palankiomis sąlygomis. Jei įmonė planuoja investicijas ateityje, tačiau jau dabar turi šiam tikslui sukauptą lėšų sumą, racionalus sprendimas šiuos pinigus padėti į indėlio sąskaitą, kur, priklausomai nuo indėlio sumos dydžio, bus skaičiuojamos patrauklios palūkanos.

Svarbu žinoti, kad iš principo visi mažmeninių indėlininkų ir įmonių indėliai yra apdrausti valstybės įmonėje „Indėlių ir investicijų draudimas“. Tam tikriems indėliams taikomos išimtys nurodytos valstybės įmonės „Indėlių ir investicijų draudimas“ interneto svetainėje www.iidraudimas.lt.

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта