Informacija statinių savininkams dėl statinių priežiūros
Visagine 03 02 2021 559 peržiūros

Informacija statinių savininkams dėl statinių priežiūros

Atkreipiame statinių savininkų (naudotojų) dėmesį, kad žiemos sezonu ant statinių stogų kaupiasi sniegas, o dėl temperatūros pokyčių formuojasi ledas ar vanduo, todėl padidėja laikančiųjų konstrukcijų apkrovos. Tai turi įtakos konstrukcijų mechaniniam atsparumui ir pastovumui, todėl didėja statinių galimų griūčių rizika. Susiformavę ledo varvekliai gali kristi ir sužaloti žmones. Žiemą ypatingai reikia prižiūrėti šiuolaikinių prekybos centrų ir kitų paskirčių statinius, kurie yra pastatyti iš lengvų metalo konstrukcijų. 

Siekiant išvengti galimų avarijų ar nelaimingų atsitikimų, statinių savininkams (naudotojams) būtina stebėti sniego storį ir jo poveikį statiniui bei imtis skubių priemonių ir pašalinti susikaupusį sniegą bei ledą nuo statinių išorinių atitvarų. Tik tokiu būdu galima išvengti neleistinų konstrukcijų deformacijų ir skaudžių avarijų pasekmių.

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта