Informuoja policijos komisariatas
Įvykiai ir kriminalas 16 01 2012 505 peržiūros

Informuoja policijos komisariatas

Sausio 13 d. 11.26 val. tyrėjo pranešimas, kad Visagino PK patalpose atliekant D. M., gim. 1984 m.:::Asmens apžiūrą striukės kišenėje buvo rasta metalinė dėžutė, kurioje buvo du folijos lankstinukai, polietileninis maišelis su penkiais folijos lankstinukais, maišelis su vienuolika folijos lankstinukų su rusvos spalvos milteliais, kaip įtariama narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Sausio 14 d. 13.25 val. A. P., gyv. Statybininkų g., pranešė, kad rado apvogtą sodo namelį, esantį sodų bendrijoje „Pavasaris“. Žala 400 Lt. Gautas pareiškimas. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.
Sausio 15 d. 04.25 val. patrulio pranešimas, kad prie Veteranų g. esančio prekybos centro „Domino“ buvo pastebėtas A. G., gim. 1981 m., gyv. Taikos pr., kuris būdamas neblaivus šlapinosi viešoje vietoje. Surašytas LR ATPK protokolas.
Sausio 15 d. 15.43 val. anonimas pranešė, kad Visagino g. bute šeimininkas šaudo iš ginklo. Nustatyta, kad buto šeimininkas A. Č., gim. 1952 m., būdamas neblaivus (2.66 prom.) savo bute (Visagino g.) du kartus į sieną iššovė iš legaliai laikomo pistoleto. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d. A. Č., vadovaujantis LR BPK 140 str. sulaikytas ir patalpintas Į Visagino PK areštinę.
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта