Informuoja policijos komisariatas
Įvykiai ir kriminalas 21 03 2012 536 peržiūros

Informuoja policijos komisariatas

Kovo 14 d. 14.50 val. L. M., gyv. Energetikų g., pranešė, kad po iš matymo pažįstamo jaunuolio apsilankymo iš buto dingo apie 600 Lt, asmens dokumentai ir mobiliojo ryšio telefonas. Gautas pareiškimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d:::Kovo 14 d. 10.49 val. O. Č., gyv. Taikos pr., pranešė, kad pagyvenę kaimynai neatidaro buto durų ir neatsiliepia į telefono skambučius. Kaip paaiškino giminaitė, nurodytame bute gyvenanti Z. T., gim. 1937 m., gali būti išėjusi į polikliniką ir palikusi telefoną namuose, o N. F., gim. 1939 m., yra neįgalus ir gali telefono nekelti.
Su Visagino PGT pagalba patekus į butą buvo rasti abu buto gyventojai. N. F. po medikų apžiūros paliktas namuose, o Z. T. dėl sveikatos būklės pristatyta į Visagino ligoninę.
Kovo 14 d. 16.01 val. Taikos pr. namo gyventojų pranešimas, kad Taikos pr. bute pastoviai loja vienas namuose be priežiūros paliekamas šuo. Gautas namo gyventojų kolektyvinis prašymas
Kovo 14 d. 19.55 val. S. T., gyv. Parko g., pranešė, kad jos pažįstama P. M., gyv. Kosmoso g., prašo iškviesti į namus policiją. Atvykus nurodytu adresu buvo nustatyta, kad su P. M., gim. 1963 m., kartu gyvenantis buvęs vyras S. M., gim. 1967 m., būdamas girtas ją įžeidinėjo, mėtė namų apyvokos daiktus ir grasino susidoroti. Gautas pareiškimas. S. M. pagal LR BPK 140 str. uždarytas į Visagino PK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 145 str. 1 d.
Kovo 15 d. 11.44 val. N. B., gyv. Visagino g., pranešė, kad 2012-03-15 apie 11.00 val. einant iš parduotuvės „Norfa“, esančios Taikos pr., takeliu pro miško parko zoną tarp Taikos pr. ir Visagino g. nepažįstami jaunuoliai pastūmė ją iš nugaros ir jai iškrito iš rankų mobiliojo ryšio telefonas, kuriuo ji tuo metu kalbėjo. Nepažįstami jaunuoliai pagriebė telefoną ir pabėgo. Žala 490 Lt. Pagrobtas turtas nedraustas. Gautas pareiškimas, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.
Kovo 15 d. 19.02 val. anonimas pranešė, kad Statybininkų g. bute gaisras. Nukentėjo I. V., gim. 1953 m. Moteris dėl apdegusio veido pristatyta į Visagino ligoninės priėmimo skyrių ir paguldyta į reanimacijos skyrių. Visagino PGT darbuotojai paaiškino, kad gaisras galėjo kilti dėl degusios žvakės.
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта