Informuoja policijos komisariatas
Įvykiai ir kriminalas 14 03 2012 484 peržiūros

Informuoja policijos komisariatas

Kovo 9 d. 09.10 val. V. D., gyv. Festivalio g., pranešė, kad UAB ,,Visagino komunalininkas“ klastoja ir pateikia melagingus mokėjimo duomenis. Gautas pareiškimas.:::
Kovo 10 d. 03.18 val. anoniminis pranešimas, kad Parko g. bute išgertuvių metu jaunuolis nori iššokti per balkoną. Iki policijos atvykimo jaunuolis, kuris norėjo iššokti per balkoną, išėjo.
Kovo 10 d. 02.17 val. anonimas pranešė, kad prekybos centre „Domino“, Veteranų g., antrame aukšte sumuštas jaunuolis. Iškviesta greitoji pagalba, V. K., gyv. Festivalio g., gim. 1981 m., buvo neblaivus, įvykio aplinkybes paaiškinti atsisakė. Pristatytas į Visagino ligoninę, med. pagalbos atsisakė, išėjo į namus.
Kovo 10 d. 18.10 val. R. O., gyv. Sedulinos al., pranešė, kad pas ją į svečius atėjo pražįstamas B. A., su kuriuo kilo žodinis konfliktas, kurio metu B. A. kumščiu sudavė jai į kelius, stumdė, bandė smaugti. B. A. iš buto iki policijos atvykimo pabėgo, gautas pareiškimas.
Kovo 11 d. 14.00 val. A. S., gyv. Sedulinos al., pranešė, kad pas jį atėjo jaunas vyriškis, pasakė, kad gyvena tame pačiame name ir paprašė 80 Lt kurui užsipilti, atsivežti vaiką iš gimdymo namų, vakare pažadėjo pinigus atiduoti. Vėliau paaiškėjo, kad toks vyriškis šiame name negyvena. Gautas pareiškimas.
Kovo 11 d. 16.59 val. L. N., gyv. Energetikų g., pranešė, kad gavo SMS pranešimą su kodu ir jos telefono sąskaita padidėjo 90 Lt. Gautas pareiškimas.
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта