Informuoja policijos komisariatas
Įvykiai ir kriminalas 29 04 2011 634 peržiūros

Informuoja policijos komisariatas

Kriminalinių įvykių suvestinės už laikotarpį nuo balandžio 22 d. iki 25 d.:::
Balandžio 22 d.
14.05 val. anonimas pranešė, kad Visagine, prie Taikos pr. namo guli vyriškis. Prie Taikos pr. namo rastas sėdintis F. Ž., gim. 1953 m., NPGV. F. Ž. atsikėlė ir išėjo.
15.11 val. patrulio pranešimas, kad kelyje Visaginas - IAE sustabdytas dviratis, kurį vairavo neblaivus (2.32 prom.) M. K., gim. 1973 m., gyv. Visagino sav. Karlų k. M. K. protokolo surašymui pristatytas į Visagino PK. Parašytas tarnybinis pranešimas. Surašytas LR ATP protokolas.
16.48 val. A. T., gyv. Statybininkų g., pranešė, kad atėjusi pas juos į butą kaimynė O. B. iškeikė jos motiną V. T. necenzūriniais žodžiais, spjovė į veidą ir iš buto išėjo. Su pareiškimu kreipsis vėliau.

Balandžio 23 d.
00.51 val. Visagino m. ligoninės priėmimo skyrius pranešė, kad dėl lūpos žaizdos į priėmimo skyrių pristatytas J. K., gim. 1989 m., gyv. Draugystės g., Visagine. Iki policijos atvykimo po med. apžiūros išleistas į namus.
01.36 val. Visagino GMP pranešė, kad Kosmoso g. bute mirė J. G., gim. 1921 m. Parašytas tarnybinis pranešimas.
11.40 val. apylinkės inspektoriaus pranešimas, kad Visagino pirmo mikrorajono turgavietėje V. P., gim. 1937 m., gyv. Visagino g., prekiavo konservuotais stiklainiuose agurkais neturėdama dokumentų, patvirtinančių prekių kokybę. L. K., gim. 1975 m., gyv. Šilalėje, Vytauto g., prekiavo bulvėmis, neturėdamas dokumentų, patvirtinančių prekių kokybę ir verslo liudijimo. Surašyti LR ATPK 166 str. protokolai.
17.14 val. T. K., gyv. Taikos pr., pranešė, kad pas ją į butą buvo užėję du iš matymo pažįstami jaunuoliai, kurie paėmė nuo stalo mobiliojo ryšio telefoną ir pabėgo. Pareiškimas negautas.
20.28 val. M. C., gyv. Visagine, Festivalio g., pranešė, kad namuose kilo šeimyninis konfliktas su vyru. Į PK iš laiptinės pristatytas neblaivus (3,06 prom.) A. C., gim. 1955 m., gyv. Festivalio g. Gautas pareiškimas. Surašytas LR ATP protokolas.

Balandžio 24 d.
01.09 val. VšĮ Visagino ligoninės priėmimo skyriaus slaugytoja pranešė, kad Taikos pr. bute įvyko muštynės ir reikalinga policijos pagalba. Nurodytame bute tarp brolių D. N., gim. 1978 m., ir A. N., gim. 1982 m., įvyko žodinis konfliktas ir muštinės, kurių metu A. N. metė peilį į D. N. ir jį sužalojo. D. N. apžiūrai buvo išvežtas į Visagino ligoninės priėmimo skyrių. Po medikų apžiūros paleistas namo. Neblaivus (2,10 prom.) A. N. pristatytas į Visagino PK. Patalpintas į laikino sulaikymo kamerą.  Pradėta administracinė teisena.
12.54 val. S. U. pranešė, kad ežere „Bestinis“, Visagino sav., brakonierių pastatyti žvejybiniai tinklai. Inf. Aplinkos apsaugos agentūra. 
14.53 val. I . Z., gyv. Vilniuje, Taikos pr., pranešė, kad Visagino sav. prie „Skaidrio“ ežero kilo konfliktas su poilsiautojais. Gautas pareiškimas.
18.55 val. anonimas pranešė, kad Visagine, prie Jaunystės g. namo vyriškis vedžioja kovinį šunį be antsnukio. J. K., gim. 1963 m., gyv. Visagine, Statybininkų g., buvo įteiktas policijos kvietimas, šuo nufotografuotas tarnybiniu fotoaparatu. Pradėta administracinė teisena.
21.00 val. anonimas pranešimas, kad Visagine prie miesto ežero guli vyriškis. Į Visagino ligoninės priėmimo skyrių dėl kūno sužalojimų pristatytas neblaivus S. B., gim. 1967 m., gyv. Visagino g. Paaiškinti sužalojimo aplinkybes atsisakė, pareiškimas negautas.
22.46 val. Visagino ligoninės priėmimo skyriaus slaugytoja pranešė, kad greitoji med. pagalba pristatė apsinuodijusią tabletėmis J. S., gim. 1990 m. Suteikus med. pagalbą paleista į namus, pareiškimas negautas.

Balandžio 25 d.
14.31 val. apie 14.31 val. Veteranų g. bute, miegamajame, ant lovos rastas S. V., gim. 1963 m., lavonas. Bute bendra tvarka nepažeista. Mirusiosios sūnus paaiškino, kad 2011-04-25 d. apie 14.30 val. grįžęs namo rado motiną pasikorusią miegamajame ant kėdės. Teigė, kad mama turėjo invalidumą, buvo įrašyta į gydytojo psichiatro įskaitą, gydėsi psichiatrijos ligoninėje. Sūnus teigė, jog mama anksčiau yra bandžius pasitraukti iš gyvenimo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.
12.32 val. Visagino PGT dispečerė pranešė, kad Taikos pr. dega transformatorinė. Visagino PGT pagalba gaisro židinys lokalizuotas.
19.00 val. V. Š., gyv. Visagine, Energetikų g., pranešė, kad 2011-04-24 d. apie 22.00 val. Zarasų raj. Turmanto sen. Turmanto mstl. prie kultūros centro jos vaikino I. G. pažįstamas N. I. sudavė jai kumščiu kelis kartus į veidą. Gautas pareiškimas.
21.49 val. Visagino GMP dispečerė pranešė, kad iš Taikos pr. buto į Visagino ligoninės priėmimo skyrių su praskelta galva pristatytas V. P., gim. 2000 m., gyv. Taikos pr. Gautas V. P. motinos pareiškimas, kad namo kieme kilus konfliktui sūnaus draugas metė į jos sūnų teniso raketę ir praskėlė jos sūnui galvą.



Laida "Savaitės kontūrai" 2024 05 31
Laida "Savaitės kontūrai" 2024 05 31

Visagino naujienų apžvalga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта