Inicijuojamas NEMOKAMŲ edukacijų ciklas "Žaliasis raštingumas"
Visagine 09 11 2022 409 peržiūros

Inicijuojamas NEMOKAMŲ edukacijų ciklas "Žaliasis raštingumas"

Lapkričio mėnesį pakuočių atliekų tvarkymo organizacijos "Žaliasis taškas" inicijuojamas NEMOKAMŲ edukacijų ciklas "Žaliasis raštingumas" kviečia pradėti ruoštis žiemos šventėms tvariai bei susipažinti su teisingu rūšiavimu!

Advento bei šventinis laikotarpiai yra kupini ne tik malonių akimirkų bei laukimo, tačiau ir perdėto skubėjimo, vartojimo, pirkimo bei gausaus pakuočių atliekų kiekio susidarymo. Kūrybinių edukacijų metu šventines dekoracijas bei dovanėles gaminsime iš antrinių žaliavų, mokydamiesi taupyti gamtinius išteklius, o kartu ir išsamiai išanalizuosime teisingą rūšiavimo konteinerių turinį!

Pirmosios kūrybinės dirbtuvės - lapkričio 10 d., nuotoliniu būdu! Jų metu gaminsime ADVENTO KALENDORIŲ iš antrinių žaliavų. Edukacijos metu sužinosime, kokios atliekos keliauja į popieriaus rūšiavimo konteinerį.

Registracija būtina: https://forms.gle/FykMkJhpgafcR3aC6

Lapkričio 17 d. GAMTAI DRAUGIŠKAS KALĖDINIS ŽAISLIUKAS iš antrinių žaliavų. Plastiko rūšiavimo konteineris ir jo ypatybės. Registracija - likus savaitei iki edukacijos.

Lapkričio 24 d. TVARI KALĖDINĖ DEKORACIJA iš antrinių žaliavų. Pažintis su stiklo rūšiavimo konteineriu. Registracija - likus savaitei iki edukacijos.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Kviečiame sekti facebook puslapį Žaliasis taškas, kuriame daugiau informacijos apie būsimas kūrybines dirbtuves bei registracijos formos  atsiranda anksčiausiai!

Kilus klausimams - susisiekite el. paštu projektai@ztl.lt arba tel. nr. 863377609.

„Kita forma" projekto vykdytojų ir Visagino savivaldybės administracijos informacija

Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena
Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena

Ši sukaktis yra puiki proga atsigręžti ir įvertinti, kokį kelią nuėjo mūsų valstybė ir visuomenė per šiuos metus.

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта