Aurimas Gudas - Jūsų kandidatas
Rinkimai 2020 09 10 2020 967 peržiūros

Aurimas Gudas - Jūsų kandidatas

Mielieji!

Esu dėkingas už galimybę būti arti Jūsų šį rinkiminį periodą. Tai buvo galimybė susipažinti su Jumis ir pristatyti savo idėjas, mintis – diskutuoti apie mūsų Visagino miesto, Ignalinos, Zarasų rajonų ateitį. Ačiū ir už tai, kad kritikavot, sakėte pastabas, siūlėte savas idėjas.

Man tai neįkainojama patirtis: kaip žmogui, kaip politikui, kaip jūsų bendruomenės nariui.

Išankstiniai rinkimų rezultatai džiugina. Jie rodo, kad Lietuvoje gyventojų aktyvumas dalyvaujant rinkimuose didėja, kad žmonėms nėra tas pats, kas bus išrinktas. Tai brandžios demokratijos požymis. Nalšios šiaurinėje apygardoje išankstinių rinkimų rezultatas tik 1 proc.  nusileidžia lyginant su Lietuvos aktyvumu. Svarbu nesustoti!

Ateikite sekmadienį prie balsadėžių ir išreikšite savo valią.  

Prezidentas turi Gerovės valstybės siekiamybę ir viziją. Ją turi ir Lietuvos socialdemokratų partija. Ją turi mūsų socialdemokratų komanda, dalyvaujanti rinkimuose. Mums reikalingas Jūsų pasitikėjimas, o su juo šį siekiamybė bus pasiekta greičiau.

Vienmandatės Nalšios šiaurinės apygardos biuletenyje pažymėkite mano pavardę. Jauno, ambicingo, naujos kartos politiko ir paprasto žmogaus.

Balsuodami už sąrašą pažymėkite Lietuvos socialdemokratų partijos Nr. 17, mano numeris daugiamandatės sąraše – 76.

 

Ačiū!

Jūsų kandidatas Aurimas Gudas

 

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Aurimo Gudo rinkiminės sąskaitos. Užsakymo Nr. 6-295.

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта