„Jaunimo linija“ atnaujina prekės ženklą!
Visagine 04 01 2023 507 peržiūros

„Jaunimo linija“ atnaujina prekės ženklą!

Siekiame būti jaunimui patrauklia ir prieinama erdve emocinių iššūkių akivaizdoje, tad atnaujindami prekės ženklą galvojome apie savo pagrindinę tikslinę grupę – jaunus žmones.

Atnaujintas prekė ženklo vizualinis identitetas paremtas idėja, kad gyvenimas nėra tik tiesi linija, atvirkščiai – gyvenimas yra visoks: ir juodas, ir baltas, ir pilkas, kartais žalias, su violetiniais intarpais, gyvenimas keičiasi ir vingiuoja, priklausomai nuo aplinkybių ir pasirinkimų. Stabilūs išlieka tik labai nedaug dalykų.

Pagrindinis grafinis elementas – spalvota, „judanti“ linija, kuri simbolizuoja kismą, o kartu ir pastovumą. Atnaujintos ir prekės ženklo spalvos, nors pagrindinės – žalios – neatsisakoma, bet ji modernesnė – mėtinė. Atnaujintas „Jaunimo linijos“ logotipas atspindi takumą, todėl priklausomai nuo aplinkybių, žalias grafinis elementas bus keičiamas. 

Kviečiame peržiūrėti naująjį vizualinį identitetą ir, jeigu reikia, atsinaujinti „Jaunimo linijos“ logotipą.

„Jaunimo linijos“ komanda

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта