„Kalėdų pasaka“ Visagine
Visagine 22 12 2021 782 peržiūros

„Kalėdų pasaka“ Visagine

Visagino Šv. kankinio Panteleimono parapijos „Šeimos klubas“ Kalėdų išvakarėse vėl rengia miesto labdaros akciją „Kalėdų pasaka“. Ir tai jau tapo gera tradicija.

Kalėdų išvakarėse visi vaikai laukia pasakos. Deja, mūsų sudėtingais laikais ne kiekviena šeima gali pradžiuginti savo atžalas net ir tokią džiaugsmingą dieną.

Tačiau kartu galime padaryti taip, kad Kalėdų šventė taptų šviesia ir džiaugsminga kiekvienam vaikui, nepriklausomai nuo religijos.

„Šeimos klubas“ akcijai pradėjo ruoštis dar lapkritį. Vaikai mokosi dainelių ir eilėraščių, entuziastingai karpo ir klijuoja snaiges. Jie jas dovanos kaip padėkos ženklą visiems, kas prisijungs prie akcijos. Ir net jei vaikų rankytės dar nelabai užtikrintai laiko žirkles, klijų lašeliai krenta pro šalį, o snaigės toli gražu nėra idealios, bet nuoširdumas ir noras daryti gerą neabejotinai padarys šį pasaulį geresniu.

Mūsų miesto žmonės visada išsiskyrė nesavanaudiškumu ir geraširdiškumu, esame tikri, kad taip bus ir šį kartą. Lėšų rinkimas vyks prekybos centre „Domino“ gruodžio 22 dieną nuo 12.00 iki 19.00 val. Kaip jau įprasta, akcijos metu vyks koncertas, kuriame dalyvaus ir vaikai, ir suaugusieji.

Taip pat prisidėti prie šio gero tikslo kviečiame ir verslininkus. Juk aukodami tampame turtingesni!.

Akcija baigsis sausio mėnesį labdaros Kalėdų eglute, kur su dovanomis atvyks ir Kalėdų Senelis. Šis renginys, kaip įprasta, bus rengiamas kartu su mūsų nuolatiniais partneriais – Kūrybos ir menų akademija bei Šeimos ir vaiko gerovės centru.

Akcija vyksta su Visagino Šv. kankinio Panteleimono cerkvės sielovadininko, tėvo Josifo, palaiminimu.

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта