Kas lemia aukštas dantų implantų kainas
Reklama 09 09 2021 1011 peržiūros

Kas lemia aukštas dantų implantų kainas

Kodėl žmonės renkasi pigesnius implantus?

Žmonės yra labai įvairiapusiški - vieni yra linkę neskaičiuoti už suteiktas paslaugas ir mokėti brangiau. Vis dėl to kiti žmonės vis ieško būdų, kaip jiems reikėtų sutaupyti. Priežastys yra labai įvairios, vieni nori mokėti pigiau, nes neturi pakankamai pinigų, bet nori gauti paslaugą. Kiti iš prigimties yra linkę taupyti ir galvoja, jog mokėdami pigiau gali gauti tokios pat kokybės paslaugas. Ne visais atvejais pigesnis variantas žada geresnę paslaugą, bet jau vis dėl to yra toks žmogus, jei tik gali, jis visada renkasi sutaupyti.

Ar kaina lemia kainos ir kokybės santykį?

Implantų kainos labai dažnai remiasi į tai, jog kuo brangesni implantai, tai logiškai mąstant, jie turi būti kokybiškesni. Neretas atvejis, jog tokia taisyklė ir pasitvirtina. Brangiau mokėdami už implantą gausite geros firmos kokybišką produktą ir kaina kartais gali lemti labai didelę reikšmę. Kartais, kai žmonės nėra linkę išleisti daugiau, nei sutarta, jie visada svarsto apie kainos ir kokybės santyki. Kaina yra toks labai abstraktus dalykas, jog kitą kartą galima rasti pigesnį variantą su labai kokybiškomis medžiagomis.

Kviečiame susipažinti su odontologijos klinika Vilniuje „Protezavimas-implantavimas“ procedūrų kainomis.

Ar žmonės yra linkę mokėti brangiau už gerus implantus?

Kaip bebūtų keista, dabar pradeda įsivyrauti naujas žmonių bruožas, gal geriau sumokėsiu atitinkamą kainą ir mokėsiu brangiau už implantus, nei pirksiu ne tokios patikimos firmos ir mažiau kokybišką prekę. Dabar žmonės pradeda mąstyti, jog kitą kartą neverta taupyti, o verta pasirinkti produktą už didesnę kainą ir gauti didesnę vertę ir patikimumą. Dažnai žmonės yra pasimokę, kai nusiperka pigiai kainuojančią prekę ar paslaugą ir ji jų netenkina, taip yra ir su implantais, o implantus teks nešioti ne vieną dieną ir ne vieną mėnesį. 

Kokią kainos dalį sudaro dantų implantų kaina?

Pačio implanto kaina nėra tokia didelė, kaip žmonėms atrodo iš pirmo žvilgsnio. Realiai viso implanto kainą sudaro mažiau negu pusė sumos. Kita pusė sumos yra už pačių dantų implantavimą. Darbas yra pakankamai sudėtingas, todėl turite už tą darbą ir sumokėti atitinkamą piniginę sumą.

Ar odontologų paslaugos ateityje brangs?

Jeigu pažiūrėsime į ankstesnes kainas, tai drąsiai galime lyginti, jog implantai turi paklausą, o kas yra paklausu, tas yra ir brangu. Dėl tokios paklausos kainos negali būti žemesnės. Jeigu vis dar svarstote, ar jums verta mokėti būtent tokią pinigų sumą už dabartinius implantus, tai pagalvokite, kokią sumą sumokėsite po metų ar dviejų ir ar tikrai ta suma nebus mažesnė, o anaiptol, kaip ji taps brangesnė. Kol jūs laukiate, implantų kainos tik muš kasdienius rekordus ir ateityje tik dar labiau brangs, ir tai yra faktas.

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта