Kauno pareigūnai sulaikė narkotinių medžiagų kontrabandininkų grupuotę
Įvykiai ir kriminalas 15 06 2022 595 peržiūros

Kauno pareigūnai sulaikė narkotinių medžiagų kontrabandininkų grupuotę

Kaune sulaikyta grupuotė, kuri kontrabanda iš Didžiosios Britanijos, naudodamasi siuntų pervežimo paslaugomis, siuntėsi labai didelį narkotinių medžiagų kiekį. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, kontrabandos vertė siekia apie 60 tūkst. eurų.


Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai Kaune šia grupuotę sulaikė birželio 9 d.

Trys jauni vyrai, Kauno apskrities gyventojai, gimę 1988 m., 1988 m. ir 2001 m., jau anksčiau buvo žinomi policijos pareigūnams. Sulaikymo metu pas vieną iš įtariamųjų rasti 4 paketai (apie 5 kg galimai narkotinių medžiagų), kurios buvo paslėptos siuntoje – kibiruose su žemėmis. Kratų metu rastos ne tik galimai narkotinės medžiagos, bet ir 9000 eurų grynųjų pinigų. Dviem vyrams skirta kardomoji priemonė – 3 mėnesių suėmimas, o vienam – mėnesio laiko suėmimas.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Dėl šio įvykio Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kontrabandos ir dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Ikiteisminį tyrimą atlieka ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.


ELTA

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта