Kinas: Filmo "Nuostabioji moteris" peržiūra Visagine nemokamai!
Kultūros ir sporto renginiai 04 03 2019 788 peržiūros

Kinas: Filmo "Nuostabioji moteris" peržiūra Visagine nemokamai!

JAV ambasada Lietuvoje visus visaginiečius kviečia į nemokamą filmo “Nuostabioji moteris” peržiūrą!

Kovo mėnesį JAV minimas moterų istorijos mėnuo. Šį kovą kviečiame pasižiūrėti daugiausiai uždirbusį moters režisuotą filmą pasaulyje – “Nuostabioji moteris!”

Filmo peržiūra vyks kovo 6 d. 18 val. Visagino kultūros centro “Draugystės” kino salėje, Parko g 7.

Seansas yra nemokamas, o jo trukmė – 2h 21 min.

Filmas bus rodomas anglų kalba su lietuviškais subtitrais. Žiūrovams nuo 13 metų arba 7-12 m. su suaugusiųjų palyda

Trumpai apie filmą:

XX a. pradžia. Nuošalioje, su išorės pasauliu ryšių neturinčioje Amazonės saloje gyvena žavingų ir nuožmių amazonių gentis. Nuo pat mažų dienų mergaitės imamos mokyti karo paslapčių, kad taptų nenugalimomis kovotojomis. Karalienės duktė Diana – viena iš jų. Princesė turi ypatingų galių, apie kurias kol kas ir pati nenutuokia. Alinančią jau suaugusios Dianos (aktorė Gal Gadot) kasdienybę sutrikdo netikėtai prie salos krantų sudužęs lėktuvas. Išgelbėjusi jo lakūną (akt. Chris‘as Pine‘as), mergina sužino apie pasaulyje siaučiantį Pirmąjį pasaulinį karą, apie kurį jos gimtojoje saloje niekas net nenutuokia. Pajutusi, kad sustabdyti šį karą yra jos tikrasis pašaukimas, Diana išvyksta į Londoną. Stojusi į kovą, princesė pagaliau atras tikrąsias savo galias ir pasitiks savo likimą, lėmusį jai tapti Nuostabiąja Moterimi.

Pasak DELFI kino apžvalgininko Dariaus Voitukevičiaus, „Nuostabioji moteris“ – išties nuostabus ir vizualiai pakerintis legendinės komiksų superherojės Dianos Prince pirmasis rimtas kino nuotykis, kuris papuoštas ne tik firminiu „Marvel“ filmų žaismingumu, bet kartu turintis išskirtinį „DC“ filmams būdingą šarmą, todėl toks skirtingų studijų mišinys suveikia kaip tikra bomba. Juosta stipri dėl daugelio priežasčių, tačiau svarbiausiais šio filmo akcentais visgi tampa labai nuodugniai papasakota amazonių princesės istorija, epiški Pirmojo pasaulinio karo fone vykstantys mūšiai ir susidūrimai su galingais priešininkais, o taip pat kokybiški specialieji efektai, gera aktorių vaidyba, sodrus humoras ir, be abejo, firminis garso takelis, dėka kurio galima pajusti per visą kūną bėgančius šiurpuliukus.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/veidai/kinas/filmo-nuostabioji-moteris-recenzija-tikra-bomba-turinti-tik-viena-minusa.d?id=74812500

Visagino kultūros centro informacija 

news.tts.lt

bacl to Renginių anonsas kovo 4 - 8 dienoms

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта