Kinas: Komedija „Ir visi jų vyrai“
Kultūros ir sporto renginiai 04 03 2019 791 peržiūros

Kinas: Komedija „Ir visi jų vyrai“

Kovo 8 d. 18 val. Visagino bus rodoma komedija „Ir visi jų vyrai“, kurios centre – trys stiprios asmenybės su savo požiūriu, idealais, baimėmis ir svajonėmis. Trys moterys, kurios ieško, klysta, pyksta, džiaugiasi, liūdi ir, žinoma, myli. Myli savo gyvenimo vyrus, nors kartais atrodo, kad be jų viskas būtų kur kas paprasčiau.

Ingos Jankauskaitės vaidinama Jurga – sėkminga psichoterapeutė, kurios šeimyniniame gyvenime – ne pats geriausias laikotarpis. Šokiruota netikėtų pokyčių, moteris išgyvena kiekvienam puikiai pažįstamus jausmus – neigimą, pyktį, liūdesį. Kitų žmonių sielos žaizdas gydanti Jurga dabar turės pasigilinti ir į savo jausmus norėdama iš naujo surasti savo gyvenimo prasmę ir džiaugsmą.

Norėdama morališkai palaikyti dukrą, į svečius atvyksta Jurgos motina Vilma (Kristina Kazlauskaitė). Nuo pat jaunystės gyvenusi pagal savo nusistatytas taisykles, Vilma ir toliau pilnomis rieškučiomis semia gyvenimo malonumus. Naujausias jos planas – parašyti memuarus.

Širdies reikalus sprendžia ir Jurgos dvidešimtmetė duktė Laura (aktorė Aušra Giedraitytė). Jos vaikinui Jokūbui pasiūlius kartu gyventi, Laura supanikuoja ir parbėga į saugų mamos prieglobstį. Tačiau ten jos jau laukia velnių prišveitusi močiutė, kuri tikrai nepraleis progos pamokyti anūkės gyvenimo tiesų.


Filmas bus rodomas VKC „Draugystės“ kino salėje
Filmas lietuvių kalba, be subtitrų.
Bilieto kaina 5 Eur. Kasos darbo laikas II-VI nuo 14 iki 20 val.

Visagino kultūros centro informacija

news.tts.lt

bacl to Renginių anonsas kovo 4 - 8 dienoms

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта