Kinas: Operacija: Hunter Killer (2018) (lietuviški subtitrai)
Kultūros ir sporto renginiai 28 11 2018 1737 peržiūros

Kinas: Operacija: Hunter Killer (2018) (lietuviški subtitrai)

JAV specialios pajėgos sujungs jėgas su rusais tam, kad filme „Operacija: Hunter Killer“ išgelbėtų pasaulį nuo Trečiojo pasaulinio karo.

Režisierius Donovanas Marshas šių metų rudeniui paruošė įtampos nestokojantį ir puikių specialiųjų efektų prifaširuotą veiksmo trilerį „Operacija: Hunter Killer“ (angl. „The Hunter Killer“).

Filmo istorija sukasi aplink slaptą amerikiečių specialiųjų jūrų pajėgų grupuotę bei vieno iš JAV povandeninio laivo kapitoną Džo Glasą (akt. Gerard Butler), kuriam yra patikėtas bendradarbiavimas su rusų povandeninio laivo kapitonu Sergejumi Andropovu (akt. Michael Nyqvist) ir jo įgula. Jų tikslas – Rusijos prezidento išgelbėjimas iš nelaisvės, į kurią jis pateko po vieno iš šalies generolų surengto perversmo. Tačiau jeigu ši slaptai surengta gelbėjimo misija žlugs, žmonija gali atsidurti ant Trečiojo pasaulinio karo slenksčio, kuriai grės neregėto masto branduolinė ataka, galinti nušluoti nuo žemės paviršiaus ištisus miestus.

Filme pagrindinius vaidmenis atliko iš tokių kino hitų kaip „300“, „Įstatymus gerbiantis pilietis“ (angl. „Law Abiding Citizen“) ir „Olimpo apgultis“ (angl. „Olympus Has Fallen“) visiems puikiai pažįstamas Gerardas Butleris, šiais metais pirmąją savo „Oskaro“ statulėlę pelnęs už neįtikėtinai tikrovišką Vinstono Čerčilio portretą juostoje „Tamsiausia valanda“ (angl. „The Darkest Hour“) Gary‘is Oldmanas.

Taip pat filme pasirodys už filmo „Selma“ (angl. „Selma“) dainą JAV kino meno ir mokslo akademijos apdovanotas reperis ir aktorius Commonas, originalios „Mergina su drakono tatuiruote“ (angl. „Girl with the Dragon Tattoo“) trilogijos žvaigždė Michaelis Nyqvistas bei populiarus rusų aktorius Jurijus Kolokolnikovas, kuris pastaraisiais metais vis dažniau sužiba Holivudiniuose projektuose.

Žanras: Veiksmo, trileris

Trukmė: 2h 01 min

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais. Bilieto kaina 4 Eur.

2018-11-29 19.00 val. VKC „Draugystės“ kino salėje.

Kasos darbo laikas II-VI nuo 14 iki 20 val.

Filmo treileris: https://www.youtube.com/watch?v=dMkFyIXuAGs&t

news.tts.lt



bacl to Анонс мероприятий с 27 ноября по 3 декабря
Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena
Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena

Ši sukaktis yra puiki proga atsigręžti ir įvertinti, kokį kelią nuėjo mūsų valstybė ir visuomenė per šiuos metus.

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта