Kinijos prezidentas ragina ginkluotąsias pajėgas visad būti parengtyje
Visagine 10 03 2021 603 peržiūros

Kinijos prezidentas ragina ginkluotąsias pajėgas visad būti parengtyje

Kinijos prezidentas ir partijos lyderis Xi Jinpingas paragino kariuomenę dėl „nestabilumų“ ir „nesaugumų“ nuolat būti parengtyje.

Visos ginkluotosios pajėgos „turi būti visad pasirengusios reaguoti į įvairiausias sudėtingas ir sunkias situacijas“, - sakė jis susitikime su kariuomenės delegacija šiuo metu Pekine vykstančioje Liaudies suvažiavimo sesijoje.

Ginkluotųjų pajėgų plėtra turi būti sukoncentruota į „kovinę parengtį“, - citavo prezidentą naujienų agentūra „Xinhua“. Naujas penkmečio planas (2021-2025) esą yra gera pradžia nacionalinei gynybai ir ginkluotosioms pajėgoms stiprinti. Liaudies suvažiavimas ketvirtadienį priims įstatymą dėl karinių išlaidų didinimo šiais metais 6,8 proc.

Būtina pasirūpinti „labai stipriu strateginiu atgrasymu“, - kalbėjo Xi Jinpingas. Kariuomenė turi „ryžtingai ginti nacionalinį suverenumą, saugumą ir plėtros interesus“. Karinę plėtrą turi skatinti inovacijos. Būtina imtis didesnių pastangų dėl nepriklausomybės mokslo ir technologijų srityse.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Kinijos kariuomenės modernizavimas ir plėtra vyksta augant įtampai su JAV ir Taivanu, tęsiantis incidentams pasienyje su Indija ir ginčams dėl salų ir jūrinių teritorijų Rytų Kinijos ir Pietų Kinijos jūroje.


ELTA

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта