Kino centras „Garsas“ pristato naują filmą „Kovotoja“!
Kultūros ir sporto renginiai 23 04 2019 1051 peržiūros

Kino centras „Garsas“ pristato naują filmą „Kovotoja“!

Balandžio 25 d., 18.00 val. VKC „Draugystės“ kino salėje (Parko g. 7)

Jau 15 metų dirbame su kino edukacija ir bendradarbiaujame su Europa Cinemas – organizacija, kuri apjungia net 43 Europos valstybes ir 2992 kino ekranus. Kaip žinote, kinas yra ne tik paveikslėlių menas, bet ir paslėptų žinučių siuntėjas. Todėl renkame filmus, kurie tinka moksleiviams, tai leidžia vykdyti integracines pamokas kine ir pritraukti viso miesto mokyklų mokinius. Norint išplėsti edukacinę kino veiklą Lietuvoje, taip pat siūlome mūsų platinamų filmų metodines medžiagas, jų pagalba mokytojai gali savarankiškai atlikti filmo aptarimus savo klasėse.

Pristatomas filmas „Kovotoja“ tinkamas ne tik moksleiviams, bet ir visai šeimai. Todėl siūlome prisijungti prie respublikinės premjeros, tai yra pradėti filmą rodyti balandžio 5 d., kartu su kitais Lietuvos kino teatrais.


Nyderlandai, drama, šeimos, veiksmo, 2018, trukmė 1:24

Režisierius: Johan Timmers

Vaidina: Imanuelle Grives, Hilde De Baerdemaeker, Aiko Beemsterboer

Bilieto kaina 3 Eur.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Dvylikametė Bo, išgyvenanti tėvų skyrybas, priversta kraustytis į kitą būstą kartu su mama ir vyresniuoju broliu. Negana to, kad tenka klausyti nuolatinių tėvų barnių, dar reikia rūpintis vyresniuoju broliu, kuris yra be galo talentingas, tačiau visiškai nepasitikintis savimi. Kai visas pasaulis pradeda slysti iš po kojų ir pyktis užvaldo kūną, Bo staiga atranda tai, kas suardo blogąsias emocijas - kikbokso salė tampa antraisiais namais, tačiau mergina turi išmokti valdyti savo emocijas ir tuo pat metu priimti faktą, kad ji negali kontroliuoti visko.

Kontroliuok emocijas, o susikaupusį pyktį paversk jėga siekti pergalės.


Visagino kultūros centro informacija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта