Kremlius: po susitikimo su koronavirusu užsikrėtusiu gydytoju V. Putinas dirba nuotoliniu būdu
Pasaulyje 01 04 2020 880 peržiūros

Kremlius: po susitikimo su koronavirusu užsikrėtusiu gydytoju V. Putinas dirba nuotoliniu būdu

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nusprendė dirbti nuotoliniu būdu po to, kai gydytojui, su kuriuo prezidentas buvo susitikęs praėjusią savaitę, diagnozuotas naujasis koronavirusas, trečiadienį pranešė Kremlius.

Praėjusią savaitę Rusijos vadovas lankėsi pagrindinėje šalies ligoninėje, kurioje gydomi koronavirusu užsikrėtę asmenys. Vyriausiasis Komunarkos ligoninės Maskvoje gydytojas Denisas Procenka, kuris aprodė V. Putinui ligoninę, antradienį pranešė, kad užsikrėtė koronavirusu, bet jaučiasi gerai.

„Prezidentas šiomis dienomis pageidauja dirbti nuotoliniu būdu“, – žurnalistams sakė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas.

„Imamės visų prevencinių priemonių“, – pridūrė D. Peskovas ir teigė, kad V. Putinas šiuo metu yra prezidento rezidencijoje už sostinės Maskvos.

Praėjusios savaitės antradienį V. Putinui apsilankius ligoninėje, gydytojas D. Procenka aprodė prezidentui ligoninę, ir jie kalbėjosi apie tai, kaip ligoninei sekasi dorotis su pacientų antplūdžiu. Turo po ligoninę metu V. Putinas vilkėjo ryškiai geltoną apsauginį kostiumą ir specialią apsauginę veido kaukę, bet vėliau kalbėjosi su gydytoju ir spaudė jam ranką jau nedėvėdamas jokių apsaugos priemonių.

Kremlius tvirtina, kad nėra pagrindo nerimauti dėl prezidento sveikatos.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

„Visi tie, kurie buvo su prezidentu Komunarkoje, kasdien tikrinami dėl koronaviruso“, – teigė D. Peskovas ir pridūrė, kas V. Putinui viskas gerai.

Rusijoje patvirtintų užsikrėtimo koronavirusu atvejų skaičius siekia 2 777. Šalyje nuo koronaviruso sukeltos ligos (COVID-19) mirė 24 žmonės, daugiausiai Maskvoje.

ELTA

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта