Kriminalinės policijos reidai Ignalinoje ir Visagine
Įvykiai ir kriminalas 15 03 2019 1239 peržiūros

Kriminalinės policijos reidai Ignalinoje ir Visagine

Vasario 15 d. kratos atliktos buvo pas Visagino miesto gyventoją (g. 1974 m.). Kratų metu buvo rasti ir paimti 4 576 vnt. cigarečių pakeliai, pažymėti Baltarusijos Respublikos banderolėmis, kurių bendra muitinė vertė su privalomais mokesčiais sudaro 14 340, 52 eurų.

Taip pat kovo 1 d. pareigūnai atliko kratas pas Ignalinos miesto gyventoją (g. 1981 m.). Šių kratų metu buvo rasti ir paimti 1 603 vnt. cigarečių pakeliai, pažymėti Baltarusijos Respublikos banderolėmis, kurių bendra muitinė vertė su privalomais mokesčiais sudaro 5 232, 31 eurų, be to buvo rastas ir paimtas be įsigijimo dokumentų laikomas dyzelinis kuras – 1 150 litrų, supiltas į įvairias talpas, kurio bendra muitinė vertė su privalomais mokesčiais sudaro 1 177, 19 eurų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Panevėžio apygardos prokuratūros Utenos apylinkės prokuratūros prokurorai.

Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 202 str. 1 d. numatyta atsakomybė – viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų (vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir nepripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu).

  

Tokias ir panašias priemonės Utenos apskrities policijos pareigūnai žada vykdyti ir toliau. Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją bei ragina visuomet informuoti apie pastebėtą bet kokį galimą teisės pažeidimą bendruoju pagalbos telefonu 112.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija

news.tts.lt

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта