„Kvailutė ir zekas“: 2-jų veiksmų juokinga meilės istorija (16+)
Kultūros ir sporto renginiai 09 02 2019 974 peržiūros

„Kvailutė ir zekas“: 2-jų veiksmų juokinga meilės istorija (16+)

Vasario 15 d., 18.30 val. - Visaginas, Visagino kultūros centras „Draugystė“ salė (Parko g. 7)

Mogiliovo srities dramos teatras

Vladimir Lidskij

„Kvailutė ir zekas“ 16+

2-jų veiksmų juokinga meilės istorija

Režisierius – Andrej Guzij

Jis ir ji. Abu herojai yra vieniši, išmesti iš gyvenimo ir visuomenės. Bet, kaip ir visi kiti, jie svajoja apie laimę ir meilę ir tiki stebuklu. Kiekvienas iš jų nori būti (ar bent jau atrodyti) geresniu nei yra. Jų susitikimas neatrodo atsitiktinis, tai - likimas. Ar jis pakeis herojų gyvenimus bei juos pačius į geresniąją pusę, ar abi vienatvės tiesiog išsiskirs tik trumpam susiliejus širdimis?

Pjesė žavi savo nuoširdumu. Juokinga ir absurdiška, o tuo pačiu metu jaudinanti ir liūdna meilės istorija. Istorija apie tai, kad kiekvienas turi teisę į laimę, kad žmogus yra sudėtingesnis ir įdomesnis už sugalvotus miesčioniškus klišės.

Tai vienas iš geriausių ir nuoširdžiausių Vladimiro Lidskio (Mikhailovo) - garsaus poeto, rašytojo ir dramaturgo, kūrinių. Jo pjesė „Kvailutė ir zekas“ tapo Tarptautinio dramaturgijos rusų kalba konkurso „Veikiantieji veidai 2014“ («Действующие лица-2014») nugalėtoju.

Jausminga aktorių Irinos Dunčenko, Nikolajo Romanovskio (daugelis prisimena jį Katino vaidmenyje spektaklyje „Psichoanalizė - yra menas“, už kurį nusipelnė apdovanojimą nominacijoje „Geriausias vyrų vaidmuo“ festivalyje „SANKRYŽA“ Druskininkuose, 2018 m.) ir Galinos Ugnačiovos vaidyba nepaliks abejingų ir privers auditoriją liūdėti bei juoktis kartu su herojais.

Visagino kultūros centro informacija

http://mdrama.by/

news.tts.lt

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта