Kviečiame teikti atstovus į 2019-2023 m. kadencijos Jaunimo reikalų tarybą
Visagine 11 06 2019 696 peržiūros

Kviečiame teikti atstovus į 2019-2023 m. kadencijos Jaunimo reikalų tarybą

Visagino savivaldybės administracija kviečia teikti kandidatus į sudaromą 2019-2023 m. kadencijos Visagino savivaldybės jaunimo reikalų tarybą.

Kandidatus (14–29 m. amžiaus) į Jaunimo reikalų tarybos jaunimo atstovus gali siūlyti jaunimo organizacijos, su jaunimu dirbančios organizacijos, mokinių ir (ar) studentų savivaldos, veikiančios savivaldybės teritorijoje, iš savo narių arba kandidatais (14–29 m. amžiaus) gali save išsikelti pavieniai asmenys.

Kandidatų registracija vyksta nuo informacijos paskelbimo dienos iki 2019 m. birželio 21 d., registracijos metu kiekvienas kandidatas pateikia užpildytą kandidato į Jaunimo reikalų tarybos jaunimo atstovus anketą (priedas - anketa), prideda trumpą laisvos formos motyvacinį raštą ir ne mažiau kaip vieną laisvos formos rekomendaciją iš jaunimo organizacijos, su jaunimu dirbančios organizacijos, mokinių ir (ar) studentų savivaldos, veikiančios savivaldybės teritorijoje.

Užpildytos kandidatų anketos, motyvaciniai raštai ir rekomendacijos siunčiamos el. paštu laimonas.abarius@visaginas.lt arba pristatomos į Visagino savivaldybės Švietimo, kultūros, sporto ir valstybinės kalbos kontrolės skyrių (Parko g. 14, 215 kab.).

Jaunimo atstovų į Visagino savivaldybės jaunimo reikalų tarybą rinkimai numatomi 2019 m. birželio 25 d. (platesnė informacija bus suteikta užsiregistravusiems kandidatams).

Daugiau informacijos apie kandidatų registraciją, rinkimų procedūrą prašome teirautis el. paštu laimonas.abarius@visaginas.lt , tel. (8 386) 34 476


Visagino savivaldybės administracijos informacija

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта