Kvietimas dalyvauti IAE tiekėjų dienose
Energetika 13 02 2020 965 peržiūros

Kvietimas dalyvauti IAE tiekėjų dienose

Valstybės įmonė Ignalinos atominė elektrinė (IAE), siekdama informuoti potencialius tiekėjus apie artimiausiu metu planuojamus vykdyti viešuosius pirkimus ir paskatinti juos dalyvauti IAE vykdomuose pirkimuose, organizuoja TIEKĖJŲ DIENAS bei kviečia įmonių atstovus atvykti į IAE susipažinti su numatomais pirkimais ĮRANGOS ĮSIGIJIMO IR IŠMONTAVIMO SRITYJE: IAE išmontavimo projektams įgyvendinti  reikalingų įrenginių pirkimai (kranai, šratasrautės, metalo pjovimo staklės ir kiti įrenginiai bei jų eksploatacinės medžiagos).

Dalyviams taip pat bus pristatyta IAE viešųjų pirkimų tvarka ir vykdomos procedūros, pristatyti specifiniai reikalavimai kvalifikacijai, kurie išmintinai taikomi branduolinės energetikos objekte, bus aptariamos problemos, su kuriomis tiekėjai gali susidurti dalyvaudami IAE vykdomuose pirkimuose.

Renginys vyks vasario 26 d., 10 val., VĮ Ignalinos atominėje elektrinėje, 31V pastate, 112 salėje.

Dalyvių registracija vyks iki vasario 21 d. 16 val. el. p. PSS@iae.lt. Registracijos metu prašome pateikti: organizacijos pavadinimą, dalyvių vardus ir pavardes, kontaktinius duomenis, dominančius klausimus.

Kviečiame dalyvius aktyviai dalyvauti vykdomame renginyje ir prieš renginį ar jau renginio metu pateikti IAE klausimų, pastebėjimų ar pasiūlymų rūpimomis temomis!

Kontaktinis asmuo pasiteiravimui: Pirkimų ir sutarčių skyriaus vadovas Sabinas Cycarevas, tel.  mob.+370 648 07812.

www.iae.lt/

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта