Laiptų valymas nuo nuosėdų paskirta Visagino kultūros centrui. Šių darbų organizavimu užsiima L. Sverčkova
Visagine 28 11 2018 969 peržiūros

Laiptų valymas nuo nuosėdų paskirta Visagino kultūros centrui. Šių darbų organizavimu užsiima L. Sverčkova

Jau ilgiau nei metus Visaginas gyvena pažadais, kad statybinis brokas bus ištaisytas. O buvo žadėta, kad jau iki žiemos ši problema bus sutvarkyta.

Iki žiemos pradžios liko vos kelios dienos, o laiptai atrodo štai taip.

Priminsime, kad UAB "Užupio statyba", padariusi broką, atsisakė jį ištaisyti, tad savivaldybė buvo pasiryžusi išrinkti kitą rangovą, o sąskaitą už atliktus darbus išteisti iš broką padariusios bendrovės.

Tačiau to nepadarė – ilgą laiką buvo svarstoma varymo technologija. Kol savivaldybės tarnautojai svarstė nuosėdų valymo technologijas, juos aplankė mintis apie tai, kad laiptais, kaip ir visa savo teritorija, rūpintis turėtų Visagino kultūros centras (VKC).

Ir buvo priimtas sprendimas: VKC bus skirtos lėšos broko ištaisymui ir mūsų kultūros židinys atliks pirkimus, šiems darbams atlikti.

"VKC dabar dirba labai gera ūkio skyriaus vadovė – Liubov Sverčkova", informavo vietinio ūkio valdymo ir statybos skyriaus vyr. specialistas Machmudas Mirzebekovas.

Redakcija telefonu susisiekė su L. Sverčkova, kuri naujas jai pareigas užima jau beveik mėnesį. Buvusi UAB “Visagino būstas” direktorė pasak, kad, greičiausiai, laiptai bus valomi cheminiu būdu – ir ne vieną kartą.

“Aš neradau akto dėl hidroizoliacijos atlikimo klojant granitą”, – pasidalino L. Sverčkova, kuri jau susipažino su “Draugystės” pastato renovacijos dokumentais.

Palinkėkim VKC vadovybei, ir asmeniškai L. Sverčkovai, susitvarkyti su problema, kurios sprendimui savivaldybė be rezultatų iššvaistė visus metus.

O dar prieš metus laiptai atrodė daug geriau, nei dabar.

Ina Negoda

Vertė Lina Latyševa

news.tts.lt

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта