Liepos 6-oji – Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) diena
Visagine 05 07 2019 945 peržiūros

Liepos 6-oji – Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) diena

Brangūs visaginiečiai, 
nuoširdžiai sveikiname Jus visus artėjančios Valstybės dienos proga. 
Lietuvos valstybė – šiuose dviejuose žodžiuose telpa visa mūsų šalies istorija, dabartis ir ateitis. Valstybės diena – tai šventė, iškiliai įprasminanti mūsų valstybingumą. Ji byloja mums apie didingą istoriją ir akivaizdžiai liudija, kad išmintis, vienybė, tikėjimas visada vainikuojami pergale. 
Pasisemkime iš Liepos 6-osios vienybės jėgos. Tos vienybės, kuri skambės šventinį vakarą giedant „Tautišką giesmę“ drauge su tautiečiais visame pasaulyje. 
Gražios šventės su Lietuva širdyje!


Jau dešimtmetį mus jungia gyva tradicija! 
Liepos 6 d. lygiai 21.00 val.
 vietos laiku visame pasaulyje giedosime „Tautišką giesmę“. Mūsų himnas apskries visą Žemės rutulį. Šiais metais Lietuvos Respublikos Seimas paskelbė liepos 6-ąją, Valstybės dieną, ne tik Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo, bet ir „Tautiškos giesmės“ diena. Todėl kviečiame visus kartu paminėti Valstybės dieną ir prisijungti prie Tautiškos giesmės giedojimo akcijos liepos 6 d. 21.00 val. VKC „Banga“ kiemelyje. Po himno giedojimo renginio dalyviai bus pakviesti kartu nusifotografuoti, taip pat pašokti, pasigaminti tautinių apyrankių, pasivaišinti arbata ir šakočiu, užsiregistruoti giesmės giedojimo knygoje, vaikučiai galės nupiešti trispalvį piešinį.
Kvieskite savo draugus ir visi giedokime iš širdies!

Savivaldybės meras Erlandas Galaguz
Administracijos direktorius Virginijus Andrius Bukauskas


Visagino savivaldybės administracijos informacija

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта