Lietuvoje sulaikyti nelegalius migrantus gabenę asmenys
Įvykiai ir kriminalas 11 11 2021 687 peržiūros

Lietuvoje sulaikyti nelegalius migrantus gabenę asmenys

Vidaus reikalų viceministras Kęstutis Lančinskas teigia, kad ketvirtadienį Lietuvoje buvo sulaikyti asmenys, nelegaliai gabenę neteisėtus migrantus Lenkijos sienos link.

„Kiek žinau, šiandien buvo sulaikyta Lietuvoje keletas asmenų, kurie bandė vežti nelegalius migrantus, pasišalinusius iš apgyvendinimo vietų link Lenkijos sienos“, – ketvirtadienį „Žinių radijui“ sakė viceministras.

Tai jau ne pirmas kartas, kai yra sulaikomi asmenys, bandantys talkinti neteisėtiems migrantams. K. Lančinsko teigimu, tokių atvejų gali atsirasti ir daugiau.

„Faktas tas, kad tai yra dideli pinigai, žmones vilioja užsidirbti greitai tam tikrą didelę sumą pinigų ir jie dėl to rizikuoja. Matyt, natūralu, kad atsiras ir Lietuvos piliečių, kurie norės sudalyvauti tokioje nelegalioje veikloje“, – kalbėjo K. Lančinskas.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

ELTA primena, kad trečiadienį Lenkijos pasienio tarnyba pranešė, jog sulaikė tris užsieniečius, bandžiusius Lenkijos ir Baltarusijos pasienyje padėti neteisėtiems migrantams, tarp kurių buvo ir lietuvis. Kaip teigė Užsienio reikalų ministerija, prašymo suteikti šiam piliečiui konsulinę pagalbą ministerija nėra gavusi.

ELTA

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта