Lietuvos oro uostai pataria keleiviams, skrendantiems į Belgiją, kreiptis į oro bendroves
Lietuva ir Baltijos šalys 13 02 2019 732 peržiūros

Lietuvos oro uostai pataria keleiviams, skrendantiems į Belgiją, kreiptis į oro bendroves

Lietuvos oro uostai (LOU) negali tiksliai pasakyti, kiek lietuvių paveiks Belgijoje vykstantis viešojo transporto darbuotojų streikas, ir pataria keleiviams asmeniškai kreiptis į oro bendroves. 

„Tiksliai atsakyti, kiek Lietuvos keleivių paveiks Belgijoje vykstantis viešojo transporto darbuotojų streikas, negalime. Informacija apie tai, kiek yra parduota bilietų į šiandien atšauktus skrydžius tarp Belgijos ir Lietuvos, yra žinoma tik oro vežėjui ir jam antžemines paslaugas teikiančiai bendrovei“, - Eltai nurodė Lietuvos oro uostų komunikacijos vadovas Marius Zelenius. 

Jo teigimu, kiekvienam keleiviui asmeniškai reikėtų kreiptis į oro bendrovę ir tartis dėl alternatyvių kelionės būdų ar pinigų už bilietus grąžinimo. 

Trečiadienį atšaukti du oro bendrovės „Brussels Airlines” skrydžiai: reisas iš Briuselio į Vilnių, turėjęs atvykti 17.25 val., ir skrydis iš Vilniaus į Briuselį, turėjęs išvykti 18.10 val., nurodė M. Zelenius. 

ELTA primena, kad dėl visuotinio streiko trečiadienį Belgijoje bus visiškai uždaryta oro erdvė įprastiems skrydžiams. 

Streikas paveiks ir tarptautinius traukinių reisus iš ir į Belgiją, tai pat visuomeninį transportą. „Mūsų tinkle bus didelių trikdžių“, - tviteryje rašė Briuselio transporto tarnybos.

Profsąjungos sukvietė žmones į streiką, reikalaudamos didesnių algų ir pensijų.

ELTA

Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena
Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena

Ši sukaktis yra puiki proga atsigręžti ir įvertinti, kokį kelią nuėjo mūsų valstybė ir visuomenė per šiuos metus.

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта