Lietuvos vadovai reiškia užuojautą dėl lėktuvo katastrofos Kazachstane
Pasaulyje 27 12 2019 732 peržiūros

Lietuvos vadovai reiškia užuojautą dėl lėktuvo katastrofos Kazachstane

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis ir ministras pirmininkas Saulius Skvernelis reiškia nuoširdžią užuojautą Kazachstano žmonėms dėl šalyje įvykusios lėktuvo katastrofos.

V. Pranckietis Seimo ir savo vardu reiškia nuoširdžią užuojautą žuvusiųjų ir sužeistųjų per oro linijų bendrovės „Bek Air“ lėktuvo katastrofą artimiesiems ir visai Kazachstano tautai.

Parlamento vadovas linki ištvermės ir dvasios stiprybės aukų artimiesiems.

„Lietuvos Respublikos Vyriausybės vardu reiškiu gilią užuojautą dėl žmonių gyvybių nusinešusios lėktuvo katastrofos Almatoje. Žuvusiųjų artimiesiems šią sunkią netekties valandą linkiu tvirtybės ir vienybės, o nukentėjusiesiems ir sužeistiesiems – greitai pasveikti“, – teigiama premjero užuojautoje.

Kaip pranešta, penktadienį per Kazachstano aviacijos kompanijos „Bek Air“ lėktuvo katastrofą žuvo 14 žmonių. Į ligonines nugabenti 35 žmonės – 27 suaugusieji, kai kurie iš jų yra labai sunkios būklės, ir aštuoni vaikai. Katastrofos vietoje rasta 14 žuvusiųjų, kai kurie iš jų jau identifikuoti.

Aviacijos bendrovės „Bek Air“ lėktuvas „Fokker-100“, turėjęs skristi maršrutu Almata – Nur Sultanas, kildamas prarado aukštį, pramušė betoninį atitvarą ir rėžėsi į dviaukštį pastatą. Iš viso orlaivyje buvo 95 keleiviai ir penki įgulos nariai.



ELTA

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта