Londone vyko paramos vakarėlis „Hand in Hand“
Kultūros ir sporto renginiai 27 11 2012 965 peržiūros

Londone vyko paramos vakarėlis „Hand in Hand“

Kasmečiu tapęs paramos vakarėlis Londone „Hand in Hand“ šiemet pritraukė dar daugiau lankytojų, skelbia organizatoriai.:::Renginio idėja – linksminantis paremti tuos, kam to reikia.

Surinktų lėšų užteks suremontuoti dar dvi palatas Kauno klinikinėje ligoninėje. Antrus metus lietuvių paramos organizacijos „United Lithuanian Promotions Ltd“ surengtas labdaros renginys „Hand in Hand“ subūrė apie 1 000 lietuvių pasilinksminti į klubą „The Coronet“, o tuo pačiu ir paremti Kauno klinikinės ligoninės vaikų ligų II skyrių.

Šeštadienį renginį pradėjo Lietuvos grupė „MuseIQ“. Vėliau pasirodė taip pat iš Lietuvos specialiai į renginį atvykusi Jurga Šeduikytė su grupe. Per paskutinę Jurgos dainą visų žiūrovų laukė gražus reginys - nuo lubų buvo paleista didelė dalis iš 2000 klube kabėjusių balionų su renginio logotipu. Klubą puošė net 1000 spalvotų popierinių rankyčių – renginio „Hand in Hand“ simbolis.

Vakarėlio metu vyko „Tango Salon“, „Design by Fausta & Partners“ ir „DM-Style“ madų ir šukuosenų šou, renginio vedėjas Viktoras Diawara iš „Skamp“ pristatė savo programą „No DJ’s“, susirinkusiuosius šokdino „Flaxen Beats“, Anele Etuports iš „Wavebreakers“, o salėse antrame ir trečiame aukštuose vyko lietuvių didžėjų pasirodymai ir vaizdo projekcijų bei lazerių šou. Atskaičiavus išlaidas, lėšų užteks sutvarkyti ligoninės dvi palatas.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

delfi.lt

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта