Los Andžele išdalyti „Emmy“ apdovanojimai
Pasaulyje 21 09 2020 476 peržiūros

Los Andžele išdalyti „Emmy“ apdovanojimai

Sekmadienio vakarą Los Andžele išdalyti „Emmy“ apdovanojimai, kuriuos triumfavo HBO kurtas fantastinis serialas „Stebėtojų lyga“ („Watchmen“). Šis serialas iškovojo iš viso 11 apdovanojimų, tarp jų – kaip geriausias mini serialas.

Šiemet dėl pandemijos apdovanojimus serialų kūrėjai ir aktoriai atsiėmė savo namuose.

Tuo tarpu komedija „Schitt's Creek“ pelnė iš viso devynis apdovanojimus, tarp jų – kaip geriausia komedija, o iš jų keturi teko serialo kūrėjui ir jame vaidinusiam aktoriui Danieliui Levy.

Savo ruožtu drama „Succession“ susižėrė apdovanojimus už geriausią draminį serialą, geriausią pirmo plano aktorių, geriausią scenarijų ir geriausią režisūrą.

Geriausiu draminio serialo pirmo plano aktoriumi pripažintas Jeremy Strongas už vaidmenį seriale „Succession“. Tuo tarpu geriausia dramos pirmo plano aktore tapo Zendaya, suvaidinusi seriale apie paauglius „Euphoria“.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Geriausiu komedijinio serialo pirmo plano aktoriumi tapo Eugene'as Levy, o aktore – Catherine O'Hara, vaidmenis atlikę „Schitt's Creek“.

Geriausiu antro plano draminio serialo aktoriumi tapo Billy's Crudupas už vaidmenį seriale „The Morning Show“. Tuo tarpu geriausia antro plano aktore pripažinta „Ozark“ vaidinusi Julia Garner.

Geriausiu antro plano komedijos aktoriumi pripažintas Danielis Levy, o aktore – Annie Murphy. Abu jie apdovanojimų sulaukė už vaidmenis seriale „Schitt's Creek“.


ELTA

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта