Mero sveikinimas gyventojams Visagino 48-ojo gimtadienio proga!
Visagine 04 08 2023 271 peržiūros

Mero sveikinimas gyventojams Visagino 48-ojo gimtadienio proga!

Miestas – tai, visų pirma, žmonės. Kasdieniai gyventojų išgyvenimai, kultūra, tradicijos, patirtis, idėjos – kuria, vysto, augina ir mūsų miestą, mūsų Visaginą.

Šiandien, pasitinkant 48-uosius mūsų jaunojo Visagino gyvenimo metus, nepaprastai didžiuojuosi mūsų miestu ir jo žmonėmis. Šią ypatingą šventę pasitinkame labiau susitelkę, atsinaujinę, tačiau išsaugoję savo unikalumą ir tvirtus jo pamatus.

Mes neaugtume, jei nuolat liktume komforto zonoje. Šiandien mes išgyvename nemažai nepatogumų, tačiau visa tai veda mus link dar gražesnės ir patogesnės aplinkos ateityje. Tikiu, tai sparčiai augantis miestas, kuris dar labiau skatins grįžti čia laikinai ar illgam išvykusius, apsigyventi – naujus gyventojus.

Didžiuojuosi, nes šiandien mes ne tik aktyviai naujiname miestą kartu su administracijos specialistais, bet ir sulaukiame vis daugiau iniciatyvos, idėjų iš visuomenės – iš žmonių, kurie taip pat nuoširdžiai, neatlygintinai rūpinasi Visagino gerove. Viskas, ką drauge kuriame, skirta Visaginui ir jo žmonėms.

Brangūs Visagino gyventojai, šis miestas – tai, visų pirma, Jūs. Tikiu, kad šiandien Jūs lygiai taip pat didžiuojatės savo aplinka ir tikite į dar šviesesnę, gražesnę, žalesnę ir didžią jo ateitį! Tik su Jūsų tikėjimu, kantrybe ir nuoširdžiais norais mes nesustosime augti.

Tegul šis miestas kuria džiugias patirtis Jūsų ir Jūsų vaikų gyvenimuose, kasdienybėje ir širdyse. Linkiu didžiausios laimės ir sveikatos kiekvienam bei su pasididžiavimu kviečiu nesustoti kurti ir auginti mūsų jaunąjį Visaginą drauge!

Jūsų meras – Erlandas Galaguz

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта