Miesto geriamojo vandens fontanėliai: nuo džiaugsmo iki skausmo
Visagine 19 08 2024 211 peržiūros

Miesto geriamojo vandens fontanėliai: nuo džiaugsmo iki skausmo

2023 metais UAB „Visagino energija“ mieste įrengė keturis geriamojo vandens fontanėlius, kurie iš karto tapo mėgstama miesto gyventojų vieta. Visaginiečiai ir mūsų miesto svečiai aktyviai naudojasi šiais fontanėliais. 2023 metais, per mažiau nei 2 mėnesius darbo, buvo sunaudota 15 kubinių metrų, o per tris 2024 metų vasaros mėnesius – jau 40 kubinių metrų geriamojo vandens.

Tačiau, deja, turime pranešti, kad fontanėliai susiduria su vandalizmo aktais. Jie yra apipiešiami, laužomi, dėl ko vienas iš jų, esantis adresu Taikos pr. 68, yra neribotam laikui išjungtas remontui. Svarbu suprasti, kad sugadintų dalių pirkimas ir montavimas užtrunka, o tai gali sukelti nepatogumų visiems miesto gyventojams.

Kreipiamės į visus miesto gyventojus su prašymu rūpestingai elgtis su fontanėliais. Jei tapsite vandalizmo aktų liudininkais, prašome nedelsiant pranešti policijai arba užfiksuoti įvykį telefonu ir el. paštu info@visaginoenergija.lt.

Taip pat primename, kad fontanėliai skirti tik troškuliui malšinti ir negali būti naudojami naminių gyvūnų maudymui, taip pat į juos draudžiama pilti cheminius skysčius.

Dėkojame už supratimą ir bendradarbiavimą palaikant mūsų miesto turto švarą ir išsaugojimą.

Kaip įsigyti traukinių bilietus: patogu ir mažiausio Lietuvos miesto gyventojui, ir turistui iš užsienio
Kaip įsigyti traukinių bilietus: patogu ir mažiausio Lietuvos miesto gyventojui, ir turistui iš užsienio

Pavasarį „LTG Link“ išplėtė traukinių bilietų pardavimų galimybes

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта