Ministerija: nuo pirmadienio galės būti teikiamos masažo paslaugos, galės veikti prekybos centruose esantys salonai
Lietuva ir Baltijos šalys 12 02 2021 546 peržiūros

Ministerija: nuo pirmadienio galės būti teikiamos masažo paslaugos, galės veikti prekybos centruose esantys salonai

Nuo pirmadienio galės būti teikiamos masažo paslaugos, taip pat galės veikti grožio paslaugas prekybos centruose teikiantys salonai, teigia Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

„Ekonomikos ir inovacijų ministerija, sulaukusi verslo klausimų dėl masažų veiklos, informuoja, kad masažo paslaugos nuo vasario 15 dienos gali būti teikiamos. Masažistai, kaip ir kiti individualios paslaugos teikėjai, privalės užtikrinti 20 kv. metrų paslaugos teikimo plotą vienam klientui arba aptarnauti ne daugiau kaip vieną asmenį, jeigu masažo trukmė ilgesnė nei 15 minučių“, – pranešė ministerija.

Ministerijos teigimu, medicininiai masažai, kuriuos gali teikti tik licencijuoti sveikatos priežiūros specialistai, kaip ir anksčiau, galimi tik turint gydytojo siuntimą.

Nuo pirmadienio grožio, kaip ir kitos individualios paslaugos, galės būti teikiamos prekybos centruose.

„Teikiant individualias grožio paslaugas galios tokie patys reikalavimai kaip ir kitoms individualioms paslaugoms. Jeigu grožio salone yra kelios atskiros patalpos, jos gali veikti vienu metu, atskirai kiekvienoje patalpoje aptarnaujant klientą“, – nurodo Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Vyriausybė trečiadienį leido atnaujinti veiklą atskirą įėjimą iš lauko pusės turinčioms parduotuvėms, grožio salonams, kirpykloms.

Teikiant paslaugas, kurių trukmė iki 15 minučių, paliekamas nustatytas paslaugų gavėjų srauto ribojimas, t. y. paslaugos gavėjui turi būti užtikrinamas 10 kv. metrų plotas, o paslaugų, kurios trunka ilgiau nei 15 minučių, atveju nustatomas 20 kv. metrų paslaugos teikimo plotas, arba, jei patalpos plotas, kurioje teikiama paslauga konkrečiam paslaugos gavėjui, yra mažesnis nei 20 kv. metrų, vienu metu turi būti aptarnaujamas ne daugiau kaip vienas paslaugos gavėjas.


ELTA

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта