Naudokitės SPIS sistema
Visagine 15 12 2023 325 peržiūros

Naudokitės SPIS sistema

Ženkliai išaugus gyventojų prašymų dėl kompensacijų pagal išankstinę registraciją skaičiui ir sumažėjus gyventojų teikiamų elektroninių prašymų skaičiui, Visagino savivaldybės administracija ragina gyventojus prašymus dėl kompensacijų (ir kitos piniginės socialinės paramos) teikti elektroniniu būdu per Socialinės paramos šeimai informacinę sistemą (SPIS) svetainėje www.spis.lt. Šioje sistemoje gyventojai pasinaudoję skaičiuokle www.spis.lt/skaiciuokles taip pat gali pasitikrinti ir preliminarų socialinės pašalpos ir/ar kompensacijų dydį.

Primename, kad kompensacija už būsto šildymą gyventojams skiriama visam šildymo sezonui ir, jeigu kompensacija priklauso, ją galima gauti ir atgaline tvarka, t. y. už visą šildymo sezoną, nepriklausomai nuo to, kada gyventojas šildymo sezono metu kreipsis dėl kompensacijos. Pavyzdžiui, jeigu asmuo kreipsis 2024 m. balandžio mėnesį, kompensacijos galės būti grąžinamos už 2023 m. spalio, lapkričio, gruodžio, 2024 m. sausio, vasario ir kovo mėnesius.

Maloniai prašome gyventojus, kurie užsiregistravo dėl kompensacijų pagal išankstinę registraciją ir neplanuoja atvykti dėl prašymo pateikimo, apie planuojamą neatvykimą pranešti telefonu (8 386) 60 246 arba atvykus į Visagino savivaldybės administraciją, Parko g. 14, informacijos langelyje.

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Naujovės parduotuvėje BOHEMIA

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта