Nauja „Eurovaistinės“ paslauga: perkantiems sauskelnes ir įklotus jie pristatomi ir į namus
Lietuva ir Baltijos šalys 29 07 2021 769 peržiūros

Nauja „Eurovaistinės“ paslauga: perkantiems sauskelnes ir įklotus jie pristatomi ir į namus

Vaistinių tinklas „Eurovaistinė“ perkantiems sauskelnes ir įklotus juos pristato ir į namus. Paslauga teikiama per „LP Express“ kurjerius.

Du mėnesius testuotas projektas šiuo metu teikiamas bet kurioje šalies „Eurovaistinėje“. Užsisakius tris ar daugiau pakuočių sauskelnių ar įklotų, jas įmonė įsipareigoja nemokamai pristatyti į bet kurią nurodytą šalies vietą, sakoma „Eurovaistinės“ pranešime.

„Nuo šiol jūs galite pasirūpinti savo namiškiais dar paprasčiau – nupirkti jiems reikiamų priemonių viename mieste, o mes pristatysime adresu, kurį nurodysite. Be to, nuo šiol nereiks išeiti iš vaistinės su daugybe didelių pakuočių, jas saugiai tiesiai iki jūsų namų durų pristatys kurjeriai“, – naujausią paslaugą pristato „Eurovaistinės“ verslo plėtros vadovė Jovita Ribikauskė.

Pasak jos, paslauga sukurta taip, kad nebūtų jokių ribojimų – į namus pristatomi visos be išimties vaistinėje esančios sauskelnės ir visi įklotai. Ar jie kompensuojami ar nekompensuojami, ar skirti vaikams, specializuoti moterims ar suaugusiųjų priežiūrai, įsigyjant tris ar daugiau pakuočių, galima tai pristatyti tiesiai į namus.

„Jeigu klientai įsigys, pavyzdžiui, keturias su puse pakuotės suaugusiųjų sauskelnių, o kartu įsigys reikiamų priemonių iš vaistinės, mes visus pirkinius klientui duosime čia pat, o didžiosios pakuotės per dvi darbo dienas atkeliaus nurodytu adresu“, – sako J. Ribikauskė.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Vaistininkai sako, kad klientai išgirdę apie šią paslaugą nudžiunga – jiems tai didelis kasdienybės palengvinimas. „Sauskelnių pakuotės tikrai didelės, dažnai išrašomos ir didesniais kiekiais, todėl klientams tekdavo planuotis jų įsigijimą, laukti atvykstančių giminaičių, organizuoti, kas galėtų padėti viską parsivežti, ypač jeigu neturi nuosavo automobilio“, – sako vaistininkė Miglė Kazakevičienė. Be to, visose vaistinėse klientai gali užsisakyti jiems reikiamas sauskelnes ar įklotus iš viso vaistinės asortimento, o ne tik esančio konkrečioje vaistinėje.

 

ELTA

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта