Netekome kovotojo: Jonas Parfionovas neketina dalyvauti Taryboje
Visagine 10 01 2019 1281 peržiūros

Netekome kovotojo: Jonas Parfionovas neketina dalyvauti Taryboje

Jau žinoma, kad Tarybos rinkimuose dalyvaus 24 dabartiniai liaudies išrinktieji, išskyrus Joną Parfionovą. Ši naujiena nedžiugina: apie Joną tikrai galima pasakyti, kad jis yra deputatų korpuso garbė ir sąžinė.


J. 
Parfionovas dirba Visagino taryboje jau trečią kadenciją. Jis visada atidžiai išnagrinėja visus Tarybos svarstomus klausimus; balsuodamas priima pagrįstus sprendimus, vadovaudamasis teisingumo ir naudingumo savivaldybei principais.

Dėl Jono Parfionovo padorumo nekyla jokių abejonių. Jis niekada neėmė pinigų biuro išlaidoms, niekada nesinaudojo verslo paramos programomis, nors gerai apie jas žinojo.


Į klausimą, kodėl jis to nedarė, atsakė: „Manau, kad tai neetiška. Kai pirmą kartą balotiravausi į Tarybą, Leonidas Gurinas pasakė: „Apie paramą savo verslui gali pamiršti“.

Mes su Gurinu, nors ir buvome įvairių politinių jėgų atstovais, nusprendėme, kad nekompensuosime raštinės, telefono pokalbių ir automobilių degalų sąnaudų.


Daugelis norėtų matyti Joną mero pareigose, bet jis visada sakė, kad nepaliks savo verslo. Šių rinkimų išvakarėse J. Parfionovas gavo Algimanto Dumbravos pasiūlymą pretenduoti į mero postą, bet atsisakė.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее


- Jonai, kodėl šį kartą jūs nenorite eiti dalyvauti rinkimuose?


- Pagrindinė priežastis yra ta, kad turiu daug darbo savo versle, o veikla Taryboje reikalauja nemažai laiko. Dalyvauti šiuose rinkimuose į savo sąrašus mane kvietė visi, išskyrus vietinį „Centro partijos“ padalinį ir viešąjį komitetą „Visaginas – tai mes“. Bet aš pats nusprendžiau, kad nedalyvausiu vietos valdžios darbe.


- Gaila. Daugelis norėtų jus matyti ne tik kaip deputatą, bet ir mero pareigose. Galbūt po 4 metų Jūs grįšite į politiką?

- Visko gali būtu...

- Dėkojame už atsakymus, už jūsų darbą miesto labui! Lauksime Jūs sugrįžtant!

Ina Negoda

Vertė Lina Latyševa

news.tts.lt

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта