Niekas nepareiškė noro nuomotis ligoninės kiosko patalpas
Visagine 17 10 2018 908 peržiūros

Niekas nepareiškė noro nuomotis ligoninės kiosko patalpas

Jau ilgiau nei metus tuščiomis lieka ligoninės fojė esančios 8,75 kv. metrų patalpos, kuriose ilgą laiką savo buvo kioskas, kur ligoninės lankytojai, pacientai ir personalas galėjo įsigyti visas pačias būtiniausias prekes.

Priminsime, kad ankstesniems nuomininkams buvo atsisakyta patalpų naudojime, kadangi ligoninė neturi teisės komercinei veiklai vykdyti ir privalėjo grąžinti šį plotą savivaldybei.

Dėl tos pačios priežasties ligoninė privalėjo savivaldybei perduoti ir kvadratinį metrą, kuriame stovėjo kavos aparatas. Po ilgų šių plotų grąžinimo savivaldybei procedūrų, kainų patvirtinimų, apklausos ir konkurso, kavos aparatas sugrįžo į savo vietą, o buvusio kiosko patalpoms gauti nebuvo pateikta nei vienos užklausos.

Nuomos kaina - 0,61 euro už kvadratinį metrą. Tačiau, nėra norinčių. Gal buvę kiosko šeimininkai išvyko į užsienį, gali būti, kad jie tiesiog neteko noro užsiimti šiuo verslu.

Užtat ligoninės patalpose esanti vaistinė klesti, neatsižvelgiant į tai, kad jos patalpų nuomos kaina už kvadratinį metrą vos ne 10 kartų didesnė - 6 eurai.

Ina Negoda

Vertė Lina Latyševa

news.tts.lt

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта