Nubaustas policijos komisariato viršininką įžeidęs vyras
Įvykiai ir kriminalas 07 06 2013 702 peržiūros

Nubaustas policijos komisariato viršininką įžeidęs vyras

Birželio 3 d. Vilniaus apygardos teismas atmetė Elektrėnų policijos viršininką Andžejų Grudinskį įžeidusio K. D. skundą.:::Trakų rajono apylinkės teismas balandžio 3 d. nutarimu K. D. nubaudė už Elektrėnų policijos komisariato viršininko A. Grudinskio garbės ir orumo įžeidimą. Išnagrinėjus administracinio teisės pažeidimo bylą teismas nustatė, kad 2012 m. gruodžio 31 d. Elektrėnų policijos komisariato patalpose K. D. reikalavo, kad Elektrėnų policijos komisariato viršininkas A. Grudinskis pasiaiškintų dėl neva neteisėtų policijos pareigūnų veiksmų traukiant administracinėn atsakomybėn E. P.

Atsisakius teikti informaciją byloje neįgaliotam asmeniui apie kito asmens padarytą administracinį teisės pažeidimą, K. D. ėmė šaukti, nepagarbiai elgtis, įžeidinėti darbo vietoje esantį ir savo pareigas einantį pareigūną. Į pastabas asmuo nekreipė dėmesio, toliau triukšmavo ir trukdė A. Grudinskiui dirbti.

K. D. taip pat metė A. G. į veidą nutarimų E. P. administracinio teisės pažeidimo byloje kopijas ir pavadinęs A. Grudinskį įžeidžiančiu žodžiu pasišalino iš jo kabineto, praneša Trakų r. apylinkės teismas.

Už padarytą administracinį teisės pažeidimą, numatytą Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 187 straipsnio 2 dalyje, teismas K. D. skyrė 400 litų dydžio baudą.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Nesutikdamas su teismo priimtu nutarimu K. D. pateikė apeliacinį skundą, tačiau Vilniaus apygardos teismas birželio 3 d. priimta neskundžiama nutartimi skundą atmetė ir Trakų rajono apylinkės teismo nutarimą paliko nepakeistą.

delfi.lt

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта