Nuostabus koncertas: jaunasis pučiamųjų orkestras prilygo suaugusiems
Visagine 21 02 2019 851 peržiūros

Nuostabus koncertas: jaunasis pučiamųjų orkestras prilygo suaugusiems

Vasario 16 d. Visagino kultūros centro „Draugystė“ koncertų salėje nuostabiu koncertu buvo paminėta Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Renginio žiūrovus pradžiugino svečiais  pučiamųjų instrumentų orkestras ir solistai dainininkai iš Panevėžio rajono Smilgių kultūros centro.

Paprastai žodžių junginys „pučiamųjų orkestras“ siejamas su solidaus amžiaus vyrais, dažniausiai – kariškiais, o čia pasirodė gana jauni žmonės ir vaikai, ir mažiausiai pusę orkestro sudarė silpnoji lytis.

Beje, ir už dirigento stendo stovėjo dama - orkestro vadovė Ligita Bilevičienė.

Tačiau, nepaisant savo jauno amžiaus, muzikantai parodė aukštą atlikimo lygį. Buvo ir solistų pasirodymai - kornetas (Lietuvos pašto simbolis) su orkestru, taip pat jaunųjų solistų dainininkų pasirodymai.


Ne tik orkestras, bet ir dainininkai Milda Kavaliauskienė ir Ovidijus Astrauskas gavo pelnytus žiūrovų plojimus, o už dainą „Žemėj Lietuvos“, kurią kartu uždainavo daugelis žiūrovų, Ovidijus sulaukė gausių plojimų ir ovacijų „bravo“!

Savo pasirodymu spektaklyje pradžiugino svečių iš Panevėžio šokių kolektyvas.



Kiekvienas, kuris atvyko į šį koncertą (deja, salė buvo pusiau pilna), gavo daug teigiamų emocijų, o svarbiausia - pajuto šventinę Lietuvos valstybės atkūrimo dienos atmosferą.

Salė išlydėjo jaunuosius atlikėjus stovėdama, plodama ir skanduodama „Ačiū, ačiū, ačiū!“. Ačiū Visagino organizatoriams už šį nuostabų koncertą!

Ina Negoda

Vertė Lina Latyševa

news.tts.lt  

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта