O jūs girdėjote, kaip dainuoja grupė “Drozdy”?
Kultūros ir sporto renginiai 03 07 2018 1422 peržiūros

O jūs girdėjote, kaip dainuoja grupė “Drozdy”?

Kaip viename mūsų interviu pasakė merė Dalia Štraupaitė, «mūsų šventėse kartais daiduojama taip, kad užmigt norisi». It todėl jau pakvietė į miesto šventę baltarusių grupę «Drozdy», kuri su malonumu priėmė kvietimą ir net skyrė mūsų merei eiliuotą pranešimą.

Pati grupė savo puslapyje “v kontakte” vadina save Vyriausybiniu ansambliu “DROZDY”. Baltarusija, dainų tekstai ir vaizdo įrašai kažkuo primena grupės “Leningrad” stilių.

«Visaginiečiai, kurie jau girdėjo šią grupę, prašė ją pakviesti į Miesto šventę», - pasakė merė, kuri ir pati, panašu, tapo grupės «Drozdy» gerbėja ir po interviu su malonumu parodė mums grupės vaizdo įrašus.
Primename mūsų skaitytojams, kad praeitų metų balandžio 1-ąją, Rusradio.lt renginio rėmuose, grupė jau buvo pasirodžiusi Bangos koncertų salės scenoje, kur buvo sutikta labai šiltai ir džiaugsmingai.



Norėtume pasiūlyti mūsų skaitytojams šiek tiek atsipalaiduoti, prisiminti, o gal ir susipažinti su populiarios baltarusių grupės hitais.

ДРОЗДЫ "ЛЕТО Ё"

ДРОЗДЫ - "Не танцую!"  (asmenims iki 18 metų žiųrėti nepatartina)

ДРОЗДЫ - Бали (продолжение "Не танцую") (asmenims iki 18 metų žiųrėti (ir klausyti) nepatartina)

Naujienos pagal temą: 
Merė Dalia Štraupaitė: miesto diena bus su alumi ir grupe «Drozdy»
Alaus nebus, bet grupė «Drozdy» atvažiuos. 

news.tts.lt

Vertė Lina Latyševa

Foto salimdzhanova.com 

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта